Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nikon DSLR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
mafia2 crysis féle fiaskó?
Bahátom, 4400+-os x2-n és 512 megás hd3870-en játszom max grafikán af 16x, aa off (ezt amúgy sem használom semmit sem javít, ahhoz képest amennyit a teljesítményen ront), és persze pisiksz is off (az is minek), és bizony gyönyörűen fut, és gyönyörűen néz ki

Ne viccelődjünk már, a mafia2 önmagában az utóbbi 10 év legjobban optimalizált játéka, a pisikszes rész már más dolog azt csak a fos hülye idióta nvidiának köszönhetjük, még jó hogy 1 mozdulat kilőni

-
leviske
veterán
A Crysis-t a maga idejében az akkori csúcs kártyák se voltak képesek játszható sebességgel meghajtani. Ehhez képest a Maffia II demója nálam röhögve elfutkározott maxon.
A 3db 27"-30"-os monitort meg egyelőre szerintem ne vegyük alap "gamer" kiegészítőnek.
A lényeg meg a továbbiakban is az, hogy az, aki játszani akar, már nincs rászorulva a csúcskártyákra, mint mondjuk a HD2, X1 időkben. A 800 és 700-as szériával vígan el lehet lenni, aki meg ennek ellenére is a $750-os 900-as szériát választja, az feleslegesen siránkozik.

-
Bluegene
addikt
leviske: Crysis féle fiaskót sikerült a Maffia2vel is végrehajtan miért is? a tunningolatlan gépen 40-50 fps-el viszi a 4850-es és a 2,5 ghz-es E5200
tök folyékony semmi szaggatás, nem tudom hol itt a fiaskó? physix valóban nincs, de megnéztem az összehasonlító videókat, hát nem éri meg a teljesítményvesztést
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő