Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bluegene

addikt

válasz Abu85 #51 üzenetére

Lerágják a körmüket a mérnökök, hogy az új Radeon generáció megveri-e a régi csúcs-Radeont. Hatalmas meccs lesz itt

mármint a 6870 az 5970-est? mert az szép lenne és nem valószínű

a két gpus 6970 viszont csak lenyomja az 5970est erre mérget vennék

a többieknek: nem tudom miért sírtok hogy drágák az új VGA-k, valszeg picit csökkentik az 5800-as széria árát és a helyébe lép a 6800-as, aki a legújabbat akarja fizessen

aki viszont képes elviselni hogy kicsit alacsonyabb az FPS robbanásoknál, meg DX9-ben nyomja(nem DX11-be meg DX10-be ami csak lassítja és mikroszóppal kell keresni a különbséget), maxon játszhat vagy 99% maxon

nekem a 4850 bőven jó, mindennel maxon játszok akár hiszitek akár nem és legtöbbször igen magas fps-el, és crysist is maxon vittem ki 32 fps-el(AA off), és teljesen élveztem kikapcsoltam a frapsot és elveztem

szal felemás a szitu, egyfelől aki minimális kompromisszumra hajlandó az olcsón 4800-as vagy CF rendszert épít olcsó pénzből, aki pedig újat akar venni amik érzésre csak ritkán gyorsabbak azok vagyont költhetnek

mondjuk ha fullHD-s moncsim lenne nem ezt mondanám, dehát teljesen jó a 1440-es monitor is úgyse látod a különbséget

én élvezem a játékot és nem azon síránkozok hogy jajh miért nincs GTX 460-asom ami 40%-al több fps-t sajtolna ki, közbe a 4850-esen is érzésre folyékony

majd ha kijön jövő nyáron a crysis 2 és a 4850 nem képes 1280-ban leadni megfelelő szépséget vagy fps-t akkor cserélek(minimális kompromisszummal), valszeg olcsón betudok szerezni egy ma még méregdrága karit ;)

ez olyan mint okostelefonnál a Samsung Galaxy S, 3 hónapja még 150K volt, most láttam 90-ért az aprókba majdnem újat(minimális komprumisszum h csak majdnem új), vagy a HTC HD2 180 volt 1 éve(!), most 80-ért láttam egyet, nevetséges 100K-t esett

nincs ezeknek ertékük, kijön az eggyel jobb fele annyitér, 2vel jobb kijön, a régi lósz*rt se ér, ahogy az én 4850-esem se, de ezen már nem bukok sokat kiszolgált rendesen és most is rendesen kiszolgál, nagyon jó vétel volt!

Új hozzászólás Aktív témák