- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikej95
aktív tag
Lehetne hozzá olyan oldallap ahol az állítva beszerelt videokártyának szellőzőrács van és porszűrő, nem pedig ablak. Sokat javítana a hőfokokon. Látványos az ilyen kártya beszerelés, de így csak jobban melegszik.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
Dr. Akula
félisten
-
jones965
Modder
Lian-Li Lancool One, a típus neve. Szerinted akkor vállalta?
-
nagyúr
Nekem is tetszik valamiért. Mikor a világítós b....ságok bent vannak, már úgy nem. A letisztultabb kultúrált (rgb nélkül) tetszik.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Daelion
őstag
Nekem kifejezetten tetszik,ha nem lenne a mostani In Win házam lehet befizetnék egy ilyenre.
Csak kérdés,hogy milyen az anyaghasználat minősége meg hogy jár e hozza a GPU raiser.[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
A helyükben én se adtam volna a nevem egy ilyenhez. Mint a Pikok, ami arra a hulladékra kerül amit a Pick nem mer felvállalni.
-
Depression
veterán
Nekem tetszik, tényleg olcsó(nak tűnik).
A mostani azért ennek a duplája volt, pedig az egy elég gagyi márka.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
tibaimp
nagyúr
Egy címben ez a pár szó: "Kedvező árú" & "Lian Li" -- ezek nem férnek meg egymás mellett....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Aprósólyom
addikt
válasz macilaci78 #1 üzenetére
1. Egy kínai gyártótól, valószínű kínából jön, akkor ezt a dollár árat hogyan értelmezzük? A szokványos 1USD=1EUR+ÁFA áron? Vagy Elfelejtették, hogy "nálunk" EUR van?
2. A raiser panel a GPU-hoz alap vagy plusz lóvé? (videóból dem derül ki)
Sorry macilaci78, valójában csak egy új hsz. akart lenni.
Ha csak így átszámolom a dollárt forintra, akkor túl jó vételnek tűnik Lian-Lihez képest. A videós hangeffekteken felkacagtam. Érdemes megnézni....[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
-
"...a kínai gyártótól..."
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
macilaci78
nagyúr
Bakker, nem tetszik. Valamiért túl jellegtelennek tűnik.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest