Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Németországban már kijött a legújabb OTA frissítés, TPM211EA: 101.1.4.252. Ebben állítólag javítottak pár ismert hibát. Reméljük, már régóta nem mertem frissíteni, mert most jól működik, nem akartam elcseszni.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
Degeczi
nagyúr
válasz aldebaran #413 üzenetére
Januári hozzászólásban látom a Toengels blogot, ha ott rászűrök az OLED806-ra, leszedek egy tavalyit, pendrive-ról gondolom fölrakható?
Megnéztem az előzményeket, a tavalyi 004.105-el komolyabb gondom nem volt, így az a logikus választás:
Zsadi: köszi, kipróbálom az AVR-t is áramtalanítva.[ Szerkesztve ]
-
aldebaran
őstag
Ha valakinek kell, az enyém eladó.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Zsadi
őstag
Áramszünet után nálatok is bekapcsol a tv?
Szerencsére nem sűrűn van, valamelyik janalban vettem észre. -
senior tag
Kijött ismét egy új frissítés: TPM211EA 101.1.4.250
Remélhetőleg most már tényleg javították benne a korábbi hibákat. Én szerencsére nem frissítettem már egy ideje, látva, hogy több hibát okoztak.
Ha felrakta valaki, várjuk a tapasztalatokat.Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
aldebaran
őstag
Na, bekérte a philips a logjaimat, mire azt írták, hogy csináljak egy visszaállítást az előző firmwarre. Mondtam, hogy az nem megoldás, mert azzal meg fél percre elment a hang videólejátszás közben. Inkább maradok a kikapcsolás-újra bekapcsolásnál. Le is zárták a jegyet.
Kíváncsi vagyok a következő fw-re.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
leslien
nagyúr
nálam nem ismeri fel a exfat usb, illetve ssd (nem támogatott)..mi lehet a gond ezzel az új frissítéssel?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
Zsadi
őstag
válasz aldebaran #399 üzenetére
Köszi az infót! Hazaérek bejelentem, hátha...
Nálam Onkyo az AVR, határozottan a frissítés után vacakol a hangrendszer.
Állítsa be újra a „digitális kézfogást” - ilyen van a menüben? Majd jobban belenézek, hirtelen nem rémlik
AiRLAC hozzászólássával egyetértek, nekem is volt már belőle probléma hogy bekapcsolt állapotban lett csatlakoztatva eszköz HDMI-vel, azóta nem kísértem a sorsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest