Új hozzászólás Aktív témák
-
Németországban már kijött a legújabb OTA frissítés, TPM211EA: 101.1.4.252. Ebben állítólag javítottak pár ismert hibát. Reméljük, már régóta nem mertem frissíteni, mert most jól működik, nem akartam elcseszni.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
aldebaran #413 üzenetére
Januári hozzászólásban látom a Toengels blogot, ha ott rászűrök az OLED806-ra, leszedek egy tavalyit, pendrive-ról gondolom fölrakható?
Megnéztem az előzményeket, a tavalyi 004.105-el komolyabb gondom nem volt, így az a logikus választás:
Zsadi: köszi, kipróbálom az AVR-t is áramtalanítva. -
aldebaran
addikt
Ha valakinek kell, az enyém eladó.
-
Zsadi
őstag
Áramszünet után nálatok is bekapcsol a tv?
Szerencsére nem sűrűn van, valamelyik janalban vettem észre. -
Kijött ismét egy új frissítés: TPM211EA 101.1.4.250
Remélhetőleg most már tényleg javították benne a korábbi hibákat. Én szerencsére nem frissítettem már egy ideje, látva, hogy több hibát okoztak.
Ha felrakta valaki, várjuk a tapasztalatokat. -
aldebaran
addikt
Na, bekérte a philips a logjaimat, mire azt írták, hogy csináljak egy visszaállítást az előző firmwarre. Mondtam, hogy az nem megoldás, mert azzal meg fél percre elment a hang videólejátszás közben. Inkább maradok a kikapcsolás-újra bekapcsolásnál. Le is zárták a jegyet.
Kíváncsi vagyok a következő fw-re. -
leslien
nagyúr
nálam nem ismeri fel a exfat usb, illetve ssd (nem támogatott)..mi lehet a gond ezzel az új frissítéssel?
-
Zsadi
őstag
válasz
aldebaran #399 üzenetére
Köszi az infót!
Hazaérek bejelentem, hátha...
Nálam Onkyo az AVR, határozottan a frissítés után vacakol a hangrendszer.
Állítsa be újra a „digitális kézfogást” - ilyen van a menüben? Majd jobban belenézek, hirtelen nem rémlik
AiRLAC hozzászólássával egyetértek, nekem is volt már belőle probléma hogy bekapcsolt állapotban lett csatlakoztatva eszköz HDMI-vel, azóta nem kísértem a sorsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest