Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vorontsov
tag
Szia csak a második piros mező a lényeg és a megoldás, nem az én gondolataim.
Ill aki nem tud belépni annak törlő kód leírása és vagy QR mentés,törlés után ahol ezt meg kell adni,és ismét használható a sima ügyfélkapu,a videó alapján már menni fog a plusz szolgáltatás.
A másik a virtuális nem annyira lényeg,magánügy ki hogyan csinálja meg, ez saját megoldás.Az ügyfélkapu visszaszerzése a lényeg amit írtam és a plusz szolgáltatás. -
rover45
őstag
Ez a "beállítás másik eszközre" eddig fel sem tűnt. Az biztos 100%-ig, hogy nem kaptam törlőkódot eddig. Ennek hiányában törölni sem tudom, illetve megpróbáltam bejelentkezni ÜK+szal, de azt mondja a "Ön nem jogosult a kiválasztott azonosítási szolgáltatás igénybevételére" vagy ez még csak sima ÜK.
Fogalmam sincs miért írja azt, hogy "beállítás másik eszközre", de valószínűleg ez kavarhat be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
it Az Ügyfélkapu+ minden különösebb hírverés nélkül indult el.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Opel topik
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Milyen routert?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- OLED monitor topic
- Politika
- További aktív témák...
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest