Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
euforia
tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
a villanyszámla az igy is úgy is annyi mert a gép az akkor is menne ugyanennyit ha nem dc- znék.

-
euforia
tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
internet szolgáltató a baja
nem megy sehogysem csak ha hajlandók lesznek megcsinálni de már több mint két hónapja hivogatom őket ezügyben és basznak rá szóval... -
ez_meg_emaz
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Off...
Vagy pedig csinálja okosan.
Engem egyébként warez,torrent,dc,stb esetében csak az akaszt néha ki hogy a 2k-s magyar underground albumokat is inkább leszedik. 
-
euforia
tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
én szeretem a dc-t 1 játék beletart egy vagy töb honapba de én sosem siettem sehova ráérek meglesz amikor meglesz...DE mos nem jóóó!!

-
ez_meg_emaz
őstag
Hát ha a driver3 igy nézett ki akkor igen sajnálom hogy nem probáltam ki. És nem azért irom mert nekem nem számit a graf. Söt én inkább azok körébe tartozom akiknek majdnem a legfontosabb. De ez a graf messze van a szartol szerintem. Jo kicsit látszik hogy nyilt területen a távoli dolgok olyan rajz szerüek de simán elmegy. Blacksite-nál millioszor jobb a grafja.
Aki irta a dc-t... Hát megnézem ott mennyi idö alatt jön le egy game ha 1! db mp3 van hogy 30-40perc.
Ez meg egy 8gb-os game. 
-
mad1
veterán
hali,azt szeretnem kerdezni hogy dx10en szebb a game?
mert xpn elegge elnagyolt..nekem a driver3ra emlekeztet... -
*Z/\ck*
aktív tag
jaja.nem éri meg. mert sok gondal jár. ne is warezolj!!!

-
losi73
senior tag
üdv valaki nem tudna küldeni egy mentés a nagy teher auto legyözése untánrol,mert ott tartotam ,de ujra kellet raknom a rendszert és buktam a mentéseket amit meg a netröl le szedtem nem jó valamiért,és nagyon nincs kedvem elöröl kezdeni a gémet helpppp

-
euforia
tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
öö nem exe hibával kilép vagy ilyesmi hanem megy a játék rendesen és egyik pillanatról a másikra 0fps beakad a hang kép és 3perc mulva ugrik egyet a kép majd megin párperc mulva 1et ....
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
mindkettő xd

-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
szerintem is teljesen jó gém, sőt. én kétszer is végigvittem, és másodszorra is jó volt. UP neki

-
ez_meg_emaz
őstag
valszeg van. Gondolom az nem gáz ha beajánlom az nforce oldalt. Onnan tölteni nem lehet csak keresni a releasekre.
Énmeg ma tettem fel a game-t és iszonyat tetszik.
Régen nem szorakoztam ien jol. Jo hogy meglestem, már a sok kritika miatt ki se akartam probálni. Asszem azt a filmet is megnézem ami alapján született. Nagyon jo sztori és a graf is bejött.Miért kell szidni nem értem. Az irányitási gondok böven elviselhetöek, pláne ha ien jo a játék. -
euforia
tag
üdv! nálam folyton beakad a játék tudna rá vki vmi gógyírt? egy driver cserét próbáltam legújabb van most fent! Annyit segített h nem kapásból a menübe fagy ki hanem játék közbe pár perc után
30-40ről 0 fps folamatosan.. 
-
Mozso26
senior tag
Most tettem föl és nekem nagyon tetszik, de lehetséges hogy az én konfigomon beszaggat söt helyenként kifejezetten lassu???????????
-
csaabz
őstag
válasz
ez_meg_emaz
üzenetére
Turning pointhoz annyit,h a profilomnál látható konfiggal be-be rántott.
A kisköltségvetésű érzés néha engem is elkap, de nem itt, ezt a Codemasters csinálta...

Kane & Lynchnél sztem nem az irányítás a leggázabb, hanem a kivitelezés. Néha úgy éreztem, mintha egy évekkel ezelőtti konzolátirattal játszanék.
-
ez_meg_emaz
őstag
Én meg azzal nem értek egyet hogy a Turning point nem volt jo. Szerintem igenis nagyon jo volt a megvalositása is. Bár abban egyetértek hogy lehetett volna jobb. Van benne vmi hogy olyan kisköltségvetésünek érzni az ember és aztmondja: ejj ez jo volt, de lehetett volna még jobb.
Balcksite A 51 az szerintem nagyon más tészta. Azt igen vártam és igen igen nem tetszett. Biztos azért mert totál másra számitottam. Irányitás, lövöldözés,graf(mondjuk olyan közepes volt-bár talán nem a crysis után kellett volna játszni vele
), sztori mind nem tetszett. Csak az volt jo hogy viszonylag változatos volt a sok jármüves rész miatt.K&L-t már rég "megkaparintottam" de mivel szidták hanyagoltam, csak holnap teszem fel. Kiv leszek. Emiatt sok szidás miatt amit az irányitás kapott szerintem egyértelmü hogy a lehetö legkönnyebb fokozaton kezdem ha lehet választani...
Aztán Assassins Creed következik...

-
csaabz
őstag
Én szeretem a lövöldözős játékokat, de ezzel azért volt pár problémám.
Úgy tudnám megfogalmazni,h ugyanaz a baja, mint a Blacksite Area51nek és a Turning Pointnak.
Van 1 jó alapötlet, aztán azt a rövid határidőnek köszönhetően -vélhetően ez a probléma- teljesen elszúrják. A Kane & Lynchnél annyira félkész feeling volt. És bizonyos helyeken idegesítően nehéz.. -
Gyusz
őstag
A kiadó valószínűleg tényleg nem hagyott elég időt a fejlesztésre, azonban az eladások a sok kritika ellenére egészen jól alakulnak. (Bár ebben jelentős szerepe lehetett a Gamespot botránynak.)
-
Misi 007
őstag
Ritka amikor megtetszik egy "menj és lőj" játék de ez a Kane & Lynch szerintem nagyon nagy game!
Kár hogy a magyarítását végül elhalasztották...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
különben már rég megtettem volna
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nem megy sehogysem csak ha hajlandók lesznek megcsinálni de már több mint két hónapja hivogatom őket ezügyben és basznak rá szóval...
Engem egyébként warez,torrent,dc,stb esetében csak az akaszt néha ki hogy a 2k-s magyar underground albumokat is inkább leszedik.
Az igen. Van türelmed 
Ez meg egy 8gb-os game.

?? kisgörény 

), sztori mind nem tetszett. Csak az volt jo hogy viszonylag változatos volt a sok jármüves rész miatt.