Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Huma

addikt

válasz TESCO-Zsömle #7 üzenetére

És ezt honnan tudod?
    A tudósoknak szinte fingjuk sincs arról, hogy egyes dinoszauruszok hogy viselkedtek. Próbálnak következtetni amennyire tudnak, de ehhez csak többmillió éves csontok adják az alapot.
    Pl tüskés a farka=csapkodott vele, azzal védte magát, stb.

Én kiütést kapok attól mikor meglátom valamelyik ismeretterjesztő csatornán, hogy épp azt magyarázzák, hogy ez milyen gondos szülő volt, az meg párzáskor így, meg úgy viselkedett. Annyira tudománytalan az egész hogy már fáj. Csak találgatnak.
    Sokszor a mai állatokról sem tudják, hogy mit hogyan és miért csinálnak. Mégis hogy tudnának bármit is a nyilvánvalón kívül olyan állatokról amik már több millió éve kipusztultak?

Múltkor néztem épp egy dinós műsort amiben arról volt szó, hogy lehet a T. Rex tollas volt és ráadásul a testtartása is teljesen más volt. Ebben az a vicc, hogy más sem maradt a dinókból csak csont és erre nem tudják 100%-ig biztosan rekonstruálni, hogy milyen volt a testtartása? Akkor most miről beszélünk?

Ja és volt egy másik dinó is amiről vagy 30 évig azt hitték, hogy tojásevő amíg rá nem jöttek, hogy azok a saját tojásai voltak. :U

Most nem ellened irányul a támadás, de arra, hogy a raptorok voltak a legokosabbak és hogy milyen módszerrel vadásztak nem igazán van bizonyíték.

Maga a játék nem tűnik nagy számnak. Én biztos nem fogom kipróbálni.

Új hozzászólás Aktív témák