Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
ezmiez??
-
pmheros
őstag
válasz
Sirandrish #19 üzenetére
én a Far Cry első részéhez látom hasonlatosnak a grafikát, és nem csak a lombozat, hanem a karakterek kidolgozása, és a fények miatt
-
BioNiCMaN
addikt
Engem most sem győzött meg.
-
törölt tag
10 éve voltak ilyen grafikák.
-
KisTopi95
aktív tag
Éééééérdekes. Nagyon ééérdekes.
-
sheriff.crib
tag
kaki
-
Huma
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #7 üzenetére
És ezt honnan tudod?
A tudósoknak szinte fingjuk sincs arról, hogy egyes dinoszauruszok hogy viselkedtek. Próbálnak következtetni amennyire tudnak, de ehhez csak többmillió éves csontok adják az alapot.
Pl tüskés a farka=csapkodott vele, azzal védte magát, stb.Én kiütést kapok attól mikor meglátom valamelyik ismeretterjesztő csatornán, hogy épp azt magyarázzák, hogy ez milyen gondos szülő volt, az meg párzáskor így, meg úgy viselkedett. Annyira tudománytalan az egész hogy már fáj. Csak találgatnak.
Sokszor a mai állatokról sem tudják, hogy mit hogyan és miért csinálnak. Mégis hogy tudnának bármit is a nyilvánvalón kívül olyan állatokról amik már több millió éve kipusztultak?Múltkor néztem épp egy dinós műsort amiben arról volt szó, hogy lehet a T. Rex tollas volt és ráadásul a testtartása is teljesen más volt. Ebben az a vicc, hogy más sem maradt a dinókból csak csont és erre nem tudják 100%-ig biztosan rekonstruálni, hogy milyen volt a testtartása? Akkor most miről beszélünk?
Ja és volt egy másik dinó is amiről vagy 30 évig azt hitték, hogy tojásevő amíg rá nem jöttek, hogy azok a saját tojásai voltak.
Most nem ellened irányul a támadás, de arra, hogy a raptorok voltak a legokosabbak és hogy milyen módszerrel vadásztak nem igazán van bizonyíték.
Maga a játék nem tűnik nagy számnak. Én biztos nem fogom kipróbálni.
-
Kiváncsi leszek rá, mindenképpen egy próbát megér!
-
Találtgyerek
veterán
Hát a grafika nem valami komoly,maga a játék se tűnik valami nagy számnak a videó alapján.
-
KAMELOT
titán
2011-ben jobb grafika is lehetne. Remélem jól lehet majd szórakozni vele. Ahogy látoma gépigény sem lesz túl nagy.
-
havasa
aktív tag
Lehet megveszem, de csak hogy kiröhögjem a belemet.
Remélem ezt nem AAA címnek szánják, ha igen, akkor még addig kellene rányomni a SHIFT+DEL-t a projekt mappájára, amíg nem késő.
-
Enton
addikt
Én még mindig várom. De ezt a T rex orídást már javították a multkorihoz képest, de sajnos még mindig messze van a filmbenihez.
-
Janika!2
aktív tag
Úgy érzem ezzel a játékkal sem fogok sokat játszani,bár a film első része a kedvenceim közé tartozik.Én a hónapokkal ez előtti trailer-ek alapján többet vártam volna tőle...
-
WayneGace
őstag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
"De hogy vascsővel üssük a Velociraptort...hát izééé"
Hehe. Ez kb. olyan, mint aliens colonial marines-ban puskával ütni az alient.
Egyébként úgy tudom a velociraptor az egyik legbrutálisabb gyilkológép ragadozó volt. Tehát nem szaroztak, hanem rögtön leterítették az áldozatot és végeztek vele. Ember testi erejét és gyorsaságát enyhén szólva fölül múlták.
-
Sirandrish
legenda
Hát egy Illbleed féle menekülést, miközben figyelni kell a szívverésre hogy nehogy infarktusunk legyen meg ilyesmi azt elbírnám képzelni JP-s környezetben.
De hogy vascsővel üssük a Velociraptort...hát izééé -
BeLucZ
addikt
kár hogy nem fps lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD