Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DuplaZso

aktív tag

10x és 100x. Aha, persze ! Ugyanúgy, mint ahogy a g-s WiFi is 54 megabites... :U
    Értem én, hogy megpróbálják ötvözni a viszonylagos sokrétűséget az átviteli sebességgel, de úgy érzem, hogy a marketingszövegben leírt nagyságrendnyi különbségek egyrészt csupán duplázzák, maximum triplázzák majd a valós sebességet, másrészt az egy helyen összezsúfolódó hasonszőrű berendezések még ezt a növekményt is le fogják majd egymásnak jelentős mértékben rontani.
    Egyébként tessék már nekem megmondani ! Egy Bluetooth eszköznek miért kell nagyobb sávszélességet biztosítani annál, mint amit egy minőségi kétcsatornás plusz egy átlagos audió (mikrofonos füles) adatigénye megkíván ? Na, jó ! Legyen az a harmadik csatorna is minőségi, de azzal akkor le van tudva a távvezérlés is.
    Valahogy sosem voltam oda a szabványok túlpumpálásáért. (DDR -> DDR2 -> DDR3 -> DDRnyóc például...)
    Ha egy rendszer nem jól átgondolt, hamar túlnövi magát. Ha normális alapokra építkezik ugyan, de meg akarják tartani a visszafelé kompatibilitást, a 2. generációfrissítés környékén sokkal jobb alternatívát tud jelenteni egy más alapokra építkező, modernebb ("élvonalbeli") rendszer. (ISA -> PCI -> AGP -> PCI-express)
    Arról nem is beszélve, hogy a jelenleg leggyakrabban használt Bluetooth-berendezéseknél az üzemidőt mekkora mértékben rontja le így is a rendszer használata. Horror... :(

Új hozzászólás Aktív témák