- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuplaZso
aktív tag
10x és 100x. Aha, persze ! Ugyanúgy, mint ahogy a g-s WiFi is 54 megabites...
Értem én, hogy megpróbálják ötvözni a viszonylagos sokrétűséget az átviteli sebességgel, de úgy érzem, hogy a marketingszövegben leírt nagyságrendnyi különbségek egyrészt csupán duplázzák, maximum triplázzák majd a valós sebességet, másrészt az egy helyen összezsúfolódó hasonszőrű berendezések még ezt a növekményt is le fogják majd egymásnak jelentős mértékben rontani.
Egyébként tessék már nekem megmondani ! Egy Bluetooth eszköznek miért kell nagyobb sávszélességet biztosítani annál, mint amit egy minőségi kétcsatornás plusz egy átlagos audió (mikrofonos füles) adatigénye megkíván ? Na, jó ! Legyen az a harmadik csatorna is minőségi, de azzal akkor le van tudva a távvezérlés is.
Valahogy sosem voltam oda a szabványok túlpumpálásáért. (DDR -> DDR2 -> DDR3 -> DDRnyóc például...)
Ha egy rendszer nem jól átgondolt, hamar túlnövi magát. Ha normális alapokra építkezik ugyan, de meg akarják tartani a visszafelé kompatibilitást, a 2. generációfrissítés környékén sokkal jobb alternatívát tud jelenteni egy más alapokra építkező, modernebb ("élvonalbeli") rendszer. (ISA -> PCI -> AGP -> PCI-express)
Arról nem is beszélve, hogy a jelenleg leggyakrabban használt Bluetooth-berendezéseknél az üzemidőt mekkora mértékben rontja le így is a rendszer használata. Horror...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az eddigi 2.0-s szabványhoz képest 10-szeres és 100-szoros sebességre lehet számítani.
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest