Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz Dyingsoul #10 üzenetére
Ez olyan, mint a toyota és a lexus története. Egy cég, csak az utóbbi a luxus vonalat képvisel, az előbbi pedig inkább a hétköznapi tömegautó, amit bárki elérhet. Nyilván nem akarják, hogy a két márkát egyként azonosítsák. Gondolom megvannak az anyagi javai is. Bár lehet hülyeséget írok.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Dyingsoul
veterán
Nekem HyperX Cloud 1-esem van. Olyan nagyon-nagyon ritkán fordul elő velem, hogy megveszek valamit és több, mint elégedett vagyok vele. A Cloud-dal így van. Az tuti, hogy semmire nem cserélem le, addig fogom használni amíg tönkre nem megy és ha így alakulna még egy ugyanilyet vennék.
Egyébként néztem róla promó videókat is és mindenhol azt hangoztatják, hogy HyperX != Kingston. Kifordítottam a fejes jobb oldalát, erre a HyperX logó alatt ott a Kingston... Én nem értem hova ez a nagy különválás, miért nem jó az, hogy a Kingston gamer termékvonala, ahogy ez megvan az Asus esetén is a RoG-gal? Igazából tökmindegy csak furcsálltam hogy a promóciós vidiben is azt fújták, HyperX is HyperX, not Kingston...
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Kisteker
tag
Ugy tunik bevalt a HyperX markanev levalasztasa a Kingstonnak. Orulok, mert en is hasznalok HyperX termeket, es nagyon elegedett vagyok vele.
(Savage SSD, meglepoen jo IOPS teljesitmennyel a (tavalyi) arahoz kepest.)
-
CsonkaImo
addikt
Na a billentyűzetre biztos benevezek. Szép, szolid, nem túl gamer a design. A gyártót ismerve az anyaghasználat és minőség is rendben lesz. Nem is értettem, hogy eddig miért nem lépték meg.
-
kromatika
veterán
Bejövős nekem is a cucc.
-
megarambo
tag
Hát igen a "márketing" is fontos. Remélem a minőség azért megmarad.
-
Nyugis
senior tag
Ki jön az uj termék megnezzuk teszteljük és Ha jó akkor vásárlás!
Kíváncsian várom. -
szasanyi
félisten
válasz Snip3r_HUN #1 üzenetére
Az eddigi termékeik jó minőségű és elfogadható árúak voltak, ez remélhetőleg nem változik.
-
gtamate2
veterán
Nagyon várós.
Szvsz a Hyperx a legjobb feltörekvő gamer gyártó, innovatív, jó ér/érték arányúak a termékei javarészt, jól csinálják az biztos.*Sn0w
-
CptAdamica
veterán
válasz Snip3r_HUN #1 üzenetére
Nekem pedig a HyperX Revolver, brutális kis fejhallgató, plusz jó lenne egy ilyen billentyűzet is magyar kiosztásba, bár erre vajmi kevés esély van.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
Snip3r_HUN
addikt
A Cloud II nálam bevált, az egérpad is tőlük van, várom az újdonságaikat.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Filmvilág
- Óra topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest