Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#09819904 #66 üzenetére
Jó, értelek, de nem vagyok benne biztos, hogy ez így kötelessége a szolgáltatónak, csak azért, mert te a számodra éppen kényelmes módon nem jutottál hozzá a jegyhez. Ott az autópálya matrica is. Nem fogja szerintem az ellenőrzőt érdekelni, hogy akkor éppen nem tudtál venni, mert az adott benzinkútnál leállt a rendszer, hiába fotózod le nekik. Mert megvehetted volna máshol is. Vagy 1 nappal korábban, amikor még működött a rendszer. A jegy is ilyen, nem romlik meg, tarthatsz otthon 1-2 darabot tartalékban, hogy ha véletlen kell, és nem működik az első utadba eső automata, akkor is legyen. Csak persze sokkal könnyebb sokaknak felháborodni, hogy nem megy, és azon stresszelni, meg veszekedni az ellenőrrel, hogy de ő akkor is jogosult, mert nem az ő hibájából nem tudott venni.
Az, hogy nem készültél fel az útra, és a járművön már csak felárért kapható jegy, a szolgáltatós döntése, így szabták meg a szolgáltatási feltételeket, amit te elfogadtál, amikor igénybe veszed a szolgáltatásukat. Ha kártyás telefonod van, és nincs rajta elég pénz a hívás lebonyolításához, akkor is hiába fotózod le a szolgáltatónak, hogy te próbáltad egy trafikban feltölteni, de ott nem ment, és márpedig ezért most azonnal engedjen téged telefonálni, mert nem a te hibád, hogy nincs egyenleged. Ezek előre fizetett szolgáltatások. Ha nem fizetted ki, akkor nem használhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Need for SPEED: N150, 4x NVMe, 2x 2,5 Gb LAN barebone NAS, Foxpost az árban
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 8Gb/16Gb DDR4/500Gb NVME SSD/60W 2Év gari 27% Áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest