- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jos3ph
tag
válasz
macimeister #1 üzenetére
A HTPC-t a fekvő ház, és a multimédia teszi azzá. Ha megfelelően fel van vértezve kakaóval, akkor azért mert HTPC, még nem zárja ki, hogy látszani lehessen vele. Én magam nem vagyok játékos típus, ezért nem is gondolkodom ez irányú fejlesztésben. De egyik HTPC-mhez volt egy Logitech Cordless Rumblepad 2-om és ezzel játszottam a Farcry-t, meg az NFS-t. De már nagyon régóta nem játszom, néha már igényét érzem egy kis lövöldözésnek, meg egy kis autókázásnak.
De én játékra inkább vennék egy PS3-at, vagy egy Xboxot, és nem szemetelném tele a HTPC-t. De ez az én véleményem
-
jos3ph
tag
válasz
mexicanraven #2 üzenetére
A címlaphoz még csiszolni kellene hozzá.
Nincs még teljesen kész a cikk, még finomítok rajta, csak érdekelt van e rá érdeklődést, mert van több cikkem is amit a jövőben még megírhatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Temu
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest