Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
Teljesen meg vagyok elégedve, a házikót azért vettem meg anno: mert jókat írtak róla, mutatós és tényleg pici, és 15k-t jó árnak tartottam, ha nem vált volna be, akkor piac.
Mondjuk VGA-ból 21cm hossz körül van a max ami befér, de lehet duplaslotos is, szerelni úgymond "átlagos" volt, ITX-ben mérve.Tápból ATX-et fogad, 21 cm max hosszúságig (ha nincs radiátor beszerelve, ez vonatkozik a max 21 cm VGA hosszra is).
A Jonsbo CR-701 hűtő ami bonyolította a szerelés menetét, kapásból a felszerelése miatt egy alaplapi csavart nem is tudtam betenni (megáll 3-mal is mondjuk, de akkor is), illetve a CPU segédtápot még a lap behelyezése előtt kelllett csatlakoztatni, mert a hűtő bordája teljesen befedi a lapon a csatit, utólag esélytelen.
Takarítani alatta sem vészes, nagyon jó kis "fogantyúja" van a tetején.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- OLED monitor topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest