Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
Teljesen meg vagyok elégedve, a házikót azért vettem meg anno: mert jókat írtak róla, mutatós és tényleg pici, és 15k-t jó árnak tartottam, ha nem vált volna be, akkor piac.
Mondjuk VGA-ból 21cm hossz körül van a max ami befér, de lehet duplaslotos is, szerelni úgymond "átlagos" volt, ITX-ben mérve.Tápból ATX-et fogad, 21 cm max hosszúságig (ha nincs radiátor beszerelve, ez vonatkozik a max 21 cm VGA hosszra is).
A Jonsbo CR-701 hűtő ami bonyolította a szerelés menetét, kapásból a felszerelése miatt egy alaplapi csavart nem is tudtam betenni (megáll 3-mal is mondjuk, de akkor is), illetve a CPU segédtápot még a lap behelyezése előtt kelllett csatlakoztatni, mert a hűtő bordája teljesen befedi a lapon a csatit, utólag esélytelen.
Takarítani alatta sem vészes, nagyon jó kis "fogantyúja" van a tetején.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest