Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Az Open Matte-k jó része tudomásom szerint olyan 4K-ból lekonvertált verzió, ahol a széleket levágják (vannak kivételek, pl. IMAX verzióból készült Open Matte-k, de ők vannak kevesebben). Vagyis ez nem Zoom, már ha valós 4K-ból ment a konverzió, hiszen nem felnagyítják a pixeleket, hanem 16:9-es vágják a 4K-s videót, majd függőleges felbontást 1080p-re méretezik át.
Az, hogy tiltatni akarod, az eléggé túlreagálás. Ha neked nem kell ilyen Open Matte, akkor nézzél sima 1080p-t. Viszont vagyunk páran, akiket zavar az alul-felül fekete csík. Én anno ezért akartam hosszú ideig 21:9-es TV-t, de hát azzal meg az a probléma, hogy a 16:9-es sorozatoknál lesz oldalt fekete csík. Sehogy sem optimális tehát a helyzet....
-
-=RelakS=-: Az Intel is összekaphatná magát, tiszta röhej, hogy még a csúcs procijai is csak HDMI 1.4-et támogatnak. A ciki az, hogy már a Zen+ féle HDMI 2.0-nak is örülni kellene... :\
Dragon3000: Jogos, igazad van, vannak HDMI 2.0b csati B450-es alaplapok is.
-
Milyen jó lesz a HTPC építőknek. Én most szembesültem vele, hogy még a Rizsa Zen+ sem tud 4K60Hz-et, és mivel az AMD-nek sincs olcsó low-profile kártyája, ami képes erre, kb. a GT1030 az egyetlen opció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az ősszel a mozikba kerül Ang Lee, sztárokkal készülő sci-fi alkotása, a Gemini Man, és érkezőben az új Avatar is.
- E-roller topik
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Monitor hiba topik
- iPhone topik
- Kerékpársportok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest