Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
Jómagam még az ESWC változattal kezdtem, azóta kisebb-nagyobb kihagyásokkal (asszony lebabázott, külföldi meló, stbstbstb...) játszom a mai napig, meg is vettem a 2-t steamen, jelenleg szerverek baráti áron történő forgalmazásával bíbelődök.
NFS-t egyszer kijátszom, kukába vele.
Itt viszont mindig vannak új pályák, mindig van hova fejlődni.
Nagyon nem fér egy kalapba a többivel... -
luw2win
őstag
Jó az a Nations csak sokan ez alapján ítélkeznek a játékról... és ez nagy baj, mivel az élvezet 60-70%-a a többi módba van. Én mindig Island modba nyomtam, és ha már meguntam, akkor átmentem egy mindenes szeróra és úgy tünt mintha már játékkal játszanénk
, én ezért szeretem. Remélem azért a TM2-be még több játékmód lesz, és kiadnak egy ingyenes változatot is mint a Nations 
-
luw2win
őstag
Hát nem tudom... Stadium módba nem lehet észrevenni a kül-t sőt nincs is, de pl Snow, Bay, Island (főleg) ahol észreveszed hogy ha noslide-al mész akkor 100x gyorsabb a kocsid. És nehéz megtalálni azt a sebesség és kanyarodási határt ahol kicsuszik a kocsi, billel ez lehetetlen
-
fpeter07
veterán
Ezzel megint fogok játszani, TMN és TMNF-el is játszottam egy ideig

-
HardSanyeee
őstag
Na ez bizony jó hír
Szerettem a Sunrise-ot is és az Original-t is 
-
whiz
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Ja értem, akkor nyugodtan megvehetem. Tywm.

TDU-nál érzésem szerint a megapackot kiadni 4K-ért (eleinte annyi volt) igencsak komoly pofátlanság volt. Nem volt hozzá kedvem megvenni - és most sincs, mert az alapjáték megvan (és elég egy is), illetve azóta kipróbáltam ezt a packot, és hát... nem ájultam el tőle. Elég sok verda igénytelenül van megcsinálva, sok meg nulla munkát igényelt (pl. corvette cabrionak csak le kellett vágni a tetejét - enyhén sarkítva - de több másik ilyen is van), szóval nem értem mire fel kértek érte bármit is. Látszik, hogy csak lehúzni akarták vele a népet. Jobb helyeken az ilyen kieg. ingyenes, Atari kapja be. Jól elvagyok az alap kocsikkal - van elég.
-
TazLeacher
nagyúr
Pontosan. Nekem az van. Az eredeti ára 5K volt, de mióta 100%-os kiadás lett, azóta olcsóbb. Így van ez a Test Drive Unlimited Megapack-al is (ez egy kieg, ami +autókat ad), ha Online megvásárolod, akkor 15 euro (kb. 3-3.500 Ft), Galaxisban az alapjáték + a megapack kiegészítő együtt 2.300 Ft.

-
whiz
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Itt azt írják 10€ a hat hónapos verzió, letöltve. Ez egyezik a CD Galaxis árával. 30€ a fullos. Akkor ha bemegyek és megveszem a CDG-nál melyik változatot kapom? Fullosat 2700-ért?

-
TazLeacher
nagyúr
-
whiz
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Igen, a 3D-s mód már van a nations-ben is, bár szemüvegem nincs hozzá... (vagy azt adják mellé? 9600GT-vel is megy az?). 2K?
Meglehet, ezt beszerzem akkor még a héten. -
XuChi
addikt
Kismillió ugratós, versenyzős vacakot láttam már. Ez sem hoz nagyobb változást számomra.
De ha nektek tetszik ám legyen. Én nem mondom hogy szar játék. Csak azt hogy már sokadszorra látom ezt a játékmenetet és engem bizony nem fogott meg. Anno toltam az 1et, meg a nation-t de hamar rá is untam.
-
whiz
aktív tag
Én leginkább a "Nations-kiadást" várom ebből is. Bár tegyük hozzá, azért mert az ingyenes. Nem tudom, a "rendes" Trackmaniaban is van olyan online mód, mint a Nations-ben? Világranglista országok szerint, meg egyéb hasonlók?
-
No-kia
addikt
én várom,

-
zsolt1129
addikt
Ez nagyon jónak igérkezik
. -
Bögre
aktív tag
Szintén zenész, ahogy az előttem szóló.
Nem sok dolgon kell változtatniuk a srácoknak, hogy ez is sikeres legyen.Tegnap mintha azt mondtad volna, hogy soha többé?
Hommeros: Ennek nem fogsz örülni, de ezt találtam egy másik oldalon: "Egyelőre nagyon keveset lehet tudni a játékról, csak kézi videók és a prezentációt lefotózó képek vannak róla, de 2010-ben jelenik majd meg, csak és kizárólag PC-n (Nem lesz XBLA, PSN és MAC változat sem, a Nadeo csak PC-re koncentrál) "
-
hommeros
őstag
Húú ez jól néz ki. Alig várom X-re

-
RasHaN
aktív tag
Ennyi erövel akkor a Trackmania a jo öreg Stunts jatekmenetet lopta el..
De kit erdekel? Azt is imadtam, es a trackmania jatekok is orulten elvezetesek tudnak lennikivancsian varom
-
sakeee82
aktív tag
Én egyike vagyok azoknak, akik a Tm Nations megjelenése után még 3 évvel is játszottam vele nap mint nap. Ez az egyetlen online játék, ami képes volt lekötni.
Nem agyatlan kaszabolás, lövöldözés, hanem addiktív autóverseny, ami számtalan ínyhüvely gyulladást okozott számomra!!!
Igaz idén árciusban abbahagytam, de ha ez is csak olyan jó lesz, mint az előzőek, újra beülök a volán mögé. -
Zolás
addikt
Nem akarok kötekedni de szerinted mit kéne kitalálni? Oké elfogadom hogy nem sok ujitást láttunk benne sőt semennyit mivel száguldó autókat bármelyik autós játékban láthatunk. Majd ha lesz egy nem kamerás trailer ami esetleg bemutatja a játékot teljesen akkor lehet ilyesmit leírni egy játékról.
Abból amit én láttam nem ez jön le. Pár autó elfogadható grafikával nyomul az úton. Van benne egy érdekes ugrató és vége a filmnek. Ja tényleg volt ilyen videó az NFS312edik részéből téényleg rókabőr navazze.
-
XuChi
addikt
Hurrá-Hurrá újabb rókabőr effekt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Anyagi helyzetek és életutak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, én ezért szeretem. Remélem azért a TM2-be még több játékmód lesz, és kiadnak egy ingyenes változatot is mint a Nations 

Meglehet, ezt beszerzem akkor még a héten.
.
.