Hirdetés
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Köszi, erre gondoltam. Várhatok a 4.0-ra, hátha abban már lesz ilyen ...

Még a 2.0-nál néztem meg alaposabban fejlesztői dokumentációkat, és ott (vagy levelezőlistán, már nem emlékszem pontosan) konkrétan le volt írva,hogy a TB által használt listview jelenlegi implementációjával nem lehet ezt megtenni (többoszlopos helyett többsoros listaelem). Reménykedtem, hogy hátha átalakították azóta, mert wide monitoron szerintem ez a legjobban használható elrendezés.
-
dqdb
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ezt esetleg meg tudnád nézni? Csak egy gyors teszt erejéig nem szeretném telepíteni (fél évvel ezelőtti preview változatot néztem legutoljára, az még nem tudta), de ha tudja, akkor azonnal repül a Windows Live Mail (IMAP-on keresztül használom, és az egyik fiókomnál rendszeresen 30-60 másodperces timeouttal szórakoztat).
-
VaniliásRönk
nagyúr
Jó lenne, ha el lehetne rejteni a tabokat amíg csak egy van, csak én nem találom az opciót vagy nincs is?
-
WonderCSabo
félisten
A Beta 4 nagyon tetszik, jöhetne már a végleges.

-
VaniliásRönk
nagyúr
Végre lehet majd Twitterezni a Thunderbirddel is.

-
dqdb
nagyúr
Ebbe bekerült már esetleg az Outlook 2003-ban bevezetett három hasábos nézet? Mappák - levelek - előnézeti kép egymás mellett, és a levelek listájában két soros megjelenítés (felül a küldő és dátum, alul a tárgy). Erre az elrendezésre gondolok. A három hasábot már régóta tudja, de a dupla magas listaelemeket a 2-es még nem ismerte.
-
kraftxld
félisten
Rendes Exchange támogatás lesz benne?
-
Erasmus
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
rosszul érzed

-
atike
nagyúr
ON: Végre, hogy jön... Ideje már!
-
KEndre
HÁZIGAZDA
válasz
Neil Watts
üzenetére
köszi, javítottam.

-
Neil Watts
veterán
Sziasztok!
első hiba: lehető6ség
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest