Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Ezek mit szívtak mikor kitalálták azokat a címeket....
-
dreampage
aktív tag
Na, ez kellene Xbox One-ra is, ha már jön egy rakás Final Fantasy is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker #6 üzenetére
Elvileg csak lemezesen.
-
saelin
veterán
Ezek a címek... Azt sem tudom hol kellene kezdeni.
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez lesz lemezes formában vagy csak digitálisan lesz elérhető?
-
nxswitch
senior tag
válasz
SunMount3r #4 üzenetére
Nem hiszem. Hamarabb látok rá esélyt, hogy xboxra és switch-re portolják. Én pc-n játszom PS2 és PSP emulátorral. Be lehet állítani, hogy magasabb felbontáson élsimítással játsz, így kb. ugyan úgy néz ki mint a HD remakek.
1.5ből mindent tudsz így játszani, a mozikat pedig megnézheted youtube-on.
-
SunMount3r
nagyúr
Nem tudom miért hittem eddig, hogy a 3.rész jön PC-re is és, hogy az egyik HD verzió előzmény is megjelent már PC-re...
Láttok erre bármi esélyt? Ha nem is holnapután, de mondjuk 1-2 év múlva? Mostanában szoktak ilyen "meglepetések" lenni azért...
Csak ezért nem fogok PS4-et venni, de egyel több ok, az biztos...
-
nxswitch
senior tag
Nem nagyon értem, hogy ezt miért csinálták. Rákerestem és most is megvehető egy csomagban, ha jól tudom már pár hónapja.
Remélem megkapjuk Switchre is, akkor tényleg a tökéletes konzol lenne belőle számomra, és nem kellene PS4-et vennem január előtt(most kezdtem el az első részt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest