- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz SpongyaBob #5 üzenetére
A baj az, hogy az ár nem minden. Szinte mindegyik gyarto probalkozott mar ilyen atfogasu zoom ojjektivekkel, meg senkinek sem sikerult maradandot alkotnia. Altalaban a tele vegen latvanyosan romlik a kepminoseg, elvesznek a reszletek. Persze lehet, hogy a 4/3-os erzekelomeret mellett a kisebb uvegfelulet miatt konnyebben tudnak majd jo lencseket kesziteni, de nem vagyok biztos benne.
Canon gepbol kiindulva sokkal jobban jarok egy 18-55 mellettegy 55-520 obival, mint egy Sigma 18-200 egybezoommal. -
.mf
veterán
Remélem itt nem állnak meg, és készítenek néhány fényerős fix széleslátót is.
Oké, abból már most is egész jó a kínálat, de egy kis árverseny mindig jól jönFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
HÁZIGAZDA
a szétárazott és lónagy pana 14-140 helyett. érdekes lehet ez, mert van benne stabi, de olyan kicsi, mint az oly 14-150. mondjuk 350 grammal nem épp szuperkönnyű
hmm, my bad, laca marhaságot írt a hírben, 280 gramm az obi. javítottam. és így már abszolút van értelme, videósokat leszámítva inkább a pana 14-140 az, ami most kipontozódott. egy g5 vázra nekem tökéletes is volna ez a tamron.
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
scarabaeus
őstag
Fényerő Tömeg Hossz Átmérő Stab.
Olympus 14-150 F4,0-5,6 280 g 83 mm 63,5 mm Nincs
Tamron 14-150 F3,5-5,8 350 g 80,4 mm 63 mm Van
Panasonic 14-140 F4,0-5,8 460 g 84 mm 70 mm VanQuoth the Raven "Nevermore."
-
titán
Áááá, mi a túrónak ez???
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
hibavissza
veterán
ezt most minek? miért nem olyat dobnak piacra ami nincs? egyedül vagyok a 12-60 igénnyel?
-
SpongyaBob
veterán
Végre, jöjjenek csak az ilyen obik. Mondjuk kíváncsi vagyok mennyivel lesz olcsóbb az Oly 14-150-től.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest