- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
Tigerclaw #19 üzenetére
Van lvl 80 után is kihívás. A kozmetikai cuccok nagyrészt, amik egy része a dungeonokban szerezhetőek meg, amik irtó kemények. Minden egyes dungeon más felszereléssel jutalmaz.
Akkor ott vannak a world eventek, amelyek olyanok mint a raid, csak sokkal jobbak mert 50-100 játékos is harcolhat egyszerre a sárkányok ellen és szép lootot dobnak.
Illetve az achievementek is számítanak.
PvE-n kívűl ott a WvW, ami külön kozmetikai cuccot biztosít, illetve arra is van külön achievement, na meg a nyereséggel együtt szerver buff is jár.
sPvP pedig külön kozmetikai cuccokat ad, de ott az élvezet az elsődleges, illetve a tournament rewardok.Az egész játék végső soron nem a statokra megy, hanem úgymond kozmetikai cuccokra. Ha azt nézed hogy mindet meg akarod a játékban szerezni, khmmm párezer óra....
Ja és lesz content bővítés folyamatosan a kiegészítőktől függetlenül is.
Ja, és én csak egy lelkes játékos vagyok, aki rátalált erre a remek játékra, és ami hosszú évek után leköti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 7
- iPhone topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest