- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ligend
tag
válasz
John Fowler #2 üzenetére
Ha kell, el tudom küldeni őket, ez csak nem számít piracynak.
Valahol megvannak még ezek nekem is, talán az első, 1996-ban írt CD-men. Ej, mennyit futtattuk annak idején a Landmark-ot... Kívülről tudtuk, milyen CPU/FPU értékeket ad az egyes procikra. -
John Fowler
tag
válasz
Crystalheart #5 üzenetére
Ironikusan értettem
-
Crystalheart
őstag
válasz
John Fowler #4 üzenetére
"ilyen fontosságú ügyeket"
mondomén.
-
John Fowler
tag
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
De, és ezt én is furcsállom, de amit a Landmark character/sec-nek ír, azzal kb megegyező sávszélességeket lehet mérni pl vgaspeed-del, vagy asmdemo-val.
Tehát pl. 27000 char/sec az olyan 25-26 mega/sec-re jön ki más progival. És az arány marad, szóval kb stimmel a dolog. ISA slotos VGA-kra 4-5000-nél nem is hoz többet.
Nem vagyok fanatikus
És gondolhatod mennyi időm van ha 10 éve folyamatosan halogatok ilyen fontosságú ügyeket
-
Crystalheart
őstag
válasz
John Fowler #2 üzenetére
Nem sok egy kicsit a KByte/sec a character/sec-nek?
Amúgy meg fanatikus vagyAkinek van ideje...
-
John Fowler
tag
Rengeteg tesztprogi van, de tapasztalatom szerint a 2 legelterjedtebb, ami kb azonos értéket hoz, az a landmark2.0 (VGA tekintetében a 6.0 is jó) ami karakter/sec-es értéket ad, -ezt egy az egyben érthetjük kbyte/sec-nek is-, illetve a másik program az a vgaspeed nevű. Ez különböző felbontásokban ilyen rasztercsíkokat futtat és alul real-time írja Megabyte/sec-ben a sebességet.
Ha kell, el tudom küldeni őket, ez csak nem számít piracynak.
-
Ligend
tag
A videokártya átviteli sebességét mivel mérted? Rémlik, hogy volt erre valami teszt, de olyan rég volt már, hogy elfelejtettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest