Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Én nem csodálkozom hogy már előre lehúzza a konzolokat Carmack, minden tiszteletem az övé de a 2005 óta, 7 éve a piacon lévő konzolgenerációban egy darab Rage volt a munkájuk ami technológiailag állítása szerint előretörő, majd ahogy jött úgy tűnt el a süllyesztőben, nem véletlenül. Talán kicsit keseredettség is van a szavaiban.
Másrészt ha egy 7 éves konzollal elérik azt amit jelenleg látunk, akkor annyira én nem vennék mérget arra hogy az 1080p/60fps elérhetetlen lesz, még akkor sem lesz az ha messze nem a legmodernebb technológiát alkalmazzák. Erről talán Abu tudna mesélni 7 év alatt mennyit ugrott a technológia, illetve ha már készen vannak a next-gen konzolok specifikációi akkor legyen 6. Egy mai középkategóriás vga, a konzolokban található mostani cpu-val is már elérni a mai játékok maximális részletességnél röhögve az 1080p-t és ettől azért több fejlődés várható.
Az a kérdés mennyire részletes játékokat akarnak készíteni, ha 30fps-ben állapodnak meg az pont hogy a pc-iparnak nem fog kedvezni, mert ez olyan látványvilágot enged sejtetni ami után megint csak kullogni fog a pc 2-3 éven át, ami bőven elég idő arra hogy megint a konzol legyen a fő irány a programozóknak mivel a vásárlóknak megint szembetűnően szebb lesz a konzolos játékkínálat. Szóval erről a véleményről nekem kicsit a keseredettség és az öngól együttese jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- BestBuy topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Python programozás
- Macska topik
- További aktív témák...
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS32D800UAUXEN) 4K GAMER MONITOR AKCIÓ!! UJ MODELL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest