- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Én nem csodálkozom hogy már előre lehúzza a konzolokat Carmack, minden tiszteletem az övé de a 2005 óta, 7 éve a piacon lévő konzolgenerációban egy darab Rage volt a munkájuk ami technológiailag állítása szerint előretörő, majd ahogy jött úgy tűnt el a süllyesztőben, nem véletlenül. Talán kicsit keseredettség is van a szavaiban.
Másrészt ha egy 7 éves konzollal elérik azt amit jelenleg látunk, akkor annyira én nem vennék mérget arra hogy az 1080p/60fps elérhetetlen lesz, még akkor sem lesz az ha messze nem a legmodernebb technológiát alkalmazzák. Erről talán Abu tudna mesélni 7 év alatt mennyit ugrott a technológia, illetve ha már készen vannak a next-gen konzolok specifikációi akkor legyen 6. Egy mai középkategóriás vga, a konzolokban található mostani cpu-val is már elérni a mai játékok maximális részletességnél röhögve az 1080p-t és ettől azért több fejlődés várható.
Az a kérdés mennyire részletes játékokat akarnak készíteni, ha 30fps-ben állapodnak meg az pont hogy a pc-iparnak nem fog kedvezni, mert ez olyan látványvilágot enged sejtetni ami után megint csak kullogni fog a pc 2-3 éven át, ami bőven elég idő arra hogy megint a konzol legyen a fő irány a programozóknak mivel a vásárlóknak megint szembetűnően szebb lesz a konzolos játékkínálat. Szóval erről a véleményről nekem kicsit a keseredettség és az öngól együttese jut eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GTA V
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Battlefield 6 teszt
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 GAMER LAPTOP 15.6" FHD IPS 144Hz -25% Ryzen 5-7535HS 16GB, 512GB RTX 2050 4GB
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ASUS VivoBook Max X541UVK i5-7200U 8GB RAM 512GB SSD NVIDIA GeForce 920MX 2GB Windows 11
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -50% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő