- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoeYi
őstag
egy blog: http://autonepper.blog.hu/
két bejegyzés van, mindkettő tanulságos
-
Abban a formában ahogy én elképzeltem igen off.
A kereskedések nem nyafiznak, becsuktak. Legalábbis itt nálunk.
Nem tudom, hogy nálatok mi volt, de itt nem 5-15 autó ment el, hanem 0.
Hónapokig."De ugye az is milliós haszon (persze ez csak az én fejemben van így, lehet tényleg csak alig 200-300 ezret keresnek havonta, mert csak 2 kocsi megy el...)"
Az autószalon ettől kicsit bonyolultabb. Az új autók gyakran 0Ft-ot jelentenek a tulajnak (ha nem épp kiadást).
Van amikor az értékesítőnek is(kiemelt akciókor pl.)"a lakás kereskedelem is megy, csak lassabban. Náluk is annyi a visszaesés szerintem, hogy a havi 4-5 lakás helyett csak modnjuk havi 1-et nyom el a közvetítő. De egy 15 misis lakásnál az 5% közvetítő díj is 750e..."
Hol adnak 5%-os jutalékot lakáseladás után? -
JoeYi
őstag
kocsi és lakás nem off, a többiről nem tudok nyilatkozni. A kérdés csak a tőke, és a korábban említett gyorsaság. Ha 5-6 kocsit képes vagy azonnal megvenni és biztonságosan tárolni, van keret mosásra meg óra pörgetésre, akkor beindul az 1-2 hónap alatt. Az, hogy a kereskedések nyafiznak, hogy nem megy az üzlet csak annyit jelent, hogy mondjuk a 2007-es havi 20-30 kocsi helyett csak 5-15 megy el. De ugye az is milliós haszon (persze ez csak az én fejemben van így, lehet tényleg csak alig 200-300 ezret keresnek havonta, mert csak 2 kocsi megy el...)
a lakás kereskedelem is megy, csak lassabban. Náluk is annyi a visszaesés szerintem, hogy a havi 4-5 lakás helyett csak modnjuk havi 1-et nyom el a közvetítő. De egy 15 misis lakásnál az 5% közvetítő díj is 750e...
-
dabadab
titán
Ha te nem talalod meg, akkor a nepessegnek az a 95+ %-a, akiknek a guglizasi skilljei minden bizonyyal rosszabbak a tiednel, hogyan talalna meg?... A hasznaltauto.hu se lenne az, ami, ha magadtol nem tudnad megtalalni, az ilyen oldalak csak akkor tudnak mukodni, ha mindenki megtalalja oket.
-
Legyél autónapper.
Felismerted, hogy jó pénz van benne, tudnád is csinálni.
Kaszáld te le a hasznot. -
JoeYi
őstag
summa summarum senki nem ismer ilyen oldalt
-
Adj fel hirdetest a bazarban, vagy vegyel egyet es keress autot a Neked megfelelo kriteriumokkal. De a hasznaltauto is tokeletes, nem csak nepperek hirdetnek. En is ott talaltam meg a mostani kocsim es egy autoszalon volt.
-
danih
veterán
Olvass cikkeket az adott évjáratú használt focus főbb nyűgjeiről, bújd a hirdetéseket, kérj a használtautó.hu-ról napi összefoglaló e-mailt a keresett típusról, keress egy ford focus-os fórumot, a neked tetsző hirdetéseket konzultáld meg a az ottlevőkkel, válassz ki párat, nézd meg őket, szűkítsd le a keretet 2-3 autóra, ezeket nézd meg újra szakival, pörgesd meg kicsit.
Nekem 3 hónapba telt, míg találtam valamit, majd' egy 100-as elment csak a körbenézésre (utiköltségek, szaki, ebéd), de a végén azt kell mondanom, nagyon megérte.
-
JoeYi
őstag
válasz
szőröscica #4 üzenetére
nem érted
Mondok egy példát, nőknek segít
: a Vas népe című szombathelyi újságban anyám látott egy hírdetést. 2005-ös fiat punto 900e Ft. Felhívtam aznap, már el volt adva, 2 napra rá megjelnt a használtauto.hu-n 1'200'000-ért, pont annyiért, amennyiért a többit is hírdetik. Olcsóbb volt, mert 900e a reális értéke, 1,2-ért hírdették utána, mert az autókereskedőnek nem gond, ha esetleg rajta marad pár hétig
-
szőröscica
addikt
Amit én tudok javasolni: menj el a hozzád közel eső Ford kereskedésbe, biztos vannak használt autóik is. Ne a km, hanem az állapot alapján vásárolj. Egy 150-200 ezret autópályán futott autó sokkal jobb állapotban lesz, mint egy 70 ezret városban gyilkolt.
Ha a Ford kereskedésben nem találsz megfelelő autót, akkor bújd a hirdetéseket. Ha találsz szimpatikusat, akkor kérd el az alvázszámot, és érdeklődj ez alapján a szerviz előéletéről márkakereskedőnél. A személyes mustra során, amennyiben élőben is tetszik az autó, el kell vinni szakszervizbe átvizsgáltatni. Itt tételes listát kapsz a hibákról, ami alkualapnak is kiváló.
Ha ezt a pár apró dolgot betartod, nagyon mellényúlni nem tudsz.
-
dabadab
titán
-
JoeYi
őstag
pls help
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Metal topik
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged