- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gliskard senior tag Igen, régebbi játékok esetében kiadják a portolást. De ezek már évek óta piacon lévő játékok portjai. Csak azokat fogják Switch-re portolni aminél vissza jön a fejlesztési költség és még profitot is termel a játék (a Nintendo részesedés mellett) – Switch-nél a fizikai kártya megjelenés eleve a Nintendo monopóliuma – részint ezért drága is (plusz a jutalék). Ezek mellett nagyon dícséretes, hogy jönnek ki régebbi játékok Switch-re. 
 Nagyon sok jó Xbox360 és PS3 játék van amit lehetne portolni és valószínűleg lenne piaca is. (A Dead Space remake bejelentéséig reménykedtem, hogy lesz Switch portja az első résznek és ugyan így reménykedem abban is, hogy a Red Dead Redemption 1-et kihozzák Switch-re)Én arról írtam amikor együtt fejlesztik az összes platformot a megjelenésre – ilyen esetekben gond az erőforrás és a Switch-et sokszor eleve kihagyják. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő