Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gliskard
senior tag
Igen, régebbi játékok esetében kiadják a portolást. De ezek már évek óta piacon lévő játékok portjai. Csak azokat fogják Switch-re portolni aminél vissza jön a fejlesztési költség és még profitot is termel a játék (a Nintendo részesedés mellett) – Switch-nél a fizikai kártya megjelenés eleve a Nintendo monopóliuma – részint ezért drága is (plusz a jutalék). Ezek mellett nagyon dícséretes, hogy jönnek ki régebbi játékok Switch-re.
Nagyon sok jó Xbox360 és PS3 játék van amit lehetne portolni és valószínűleg lenne piaca is. (A Dead Space remake bejelentéséig reménykedtem, hogy lesz Switch portja az első résznek és ugyan így reménykedem abban is, hogy a Red Dead Redemption 1-et kihozzák Switch-re)Én arról írtam amikor együtt fejlesztik az összes platformot a megjelenésre – ilyen esetekben gond az erőforrás és a Switch-et sokszor eleve kihagyják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő