Hirdetés
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple notebookok
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Az biztos, hogy valamit lépniük kell - tényleg elavultnak hat sajna már a régi rendszer.
Bár jobb lenne, ha azt tovább tudnák fejleszteni (szépíteni, aktualizálni) mert amúgy nekem pld nem sok bajom volt vele... Van olyan dolog amiben a mái napig jobb még most is mint akár a Samsung, akár a Philips megoldása...
-
azbest
félisten
Gondolom a szokásos történet. A gyártók managerei előállank azzal, hogy hú mennyivel olcsóbb lenne, ha így vagy úgy lenne és a vezetést meggyőzve elkezdik azt az utat játni.
Csakhogy kiderül, hogy fel sem igaz annak, amit a nagyszájú managerek ígértek. Van, hogy azt találják ki, olcsóbb lesz teljesen egyedi saját rendszert fejleszteni, mint licenszelni valami elterjedtet. Vagy megígéri a manager, hogy két fillérrel olcsóbb hardver elég a tévébe, ha az általa reklámozott irányba mennek el. Ez a tizenes vonal például így indult, ha jól emlékszem.
De sajnos az sem garancia semmire, ha meglévő és elterjedt platformot vesznek át. Vagy kispórolják alóla a hardvert és azért vacak. Vagy nem tesznek rá elég fejlesztői kapacitást és ezért nem működik jól. Ha népszerűbb szolgáltatásokról van szó, akkor pedig megy a cégek közti huzavona, mert persze a tévé gyártó azt gondolja, hogy neki pénz jár ezért, ha az ő tévéjén megjelenik egy nagy cég szolgáltatása. A platform készítője is persze szeretne licenszdíjat. A szolgáltatás gazdája is azt gondolja, hogy neki plusz licenszdíj jár azért, mert hajlandó megengedni a szolgáltatása használatát a készüléken. És ebből jön ki az, hogy az androidTv platformon is vannak szolgáltatások, amelyek nem érhetőek el minden készüléken. Van ami a gyártó firmwarevel együtt kerülhet csak fel, mert a szolgáltató vitázik a google-vel. Van amelyik csak bizonyos tévékre telepíthető fel, mert a szolgáltató vitázik a gyártókkal.
A firefox meg lehet két szék közé ült. Senki sem akarja támogatni a platform fejlesztését. Senki sem akar jutalékot adni a platformon behúzott forgalomból. És mivel a firefox mögötti szervezet mögött nincs annyi pénz és piaci részesedés, így nekik kellett volna finanszírozni mindent, hogy más cégek keressenek vele pénzt.
De a legnagyobb vesztes általában a sima felhasználó. Mert a cégek közti viták és pénzsóvárság kereszttüzében ő az, aki megszívja. Ő nem tud olyan készüléket venni, ami rendesen működik és bármelyik szolgáltatás elérhető rajta. Övé a kellemetlen meglepetés, hogy ha szabadon akar választani a szolgáltatások közt, akkor 2-3 féle ezközt is meg kell vennie. S ez csak tovább fokozódik azzal, hogy mostanság minden tartalomkészítő cég saját tartalomszolgáltató platformot indít, mert persze ilyen téren sem tudnak kölcsönösen kedvező egyezségeket kötni.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Sok tényezőt megfigyelve az látszódik, hogy a Mozilla belefog valamibe, de nem igazán viszi végig...
Ott volt a Mobilos elképzelés. Lassú, döcögős volt.
A TV-s project is lehalt, a Panasonicnak egyedül kellett vergődnie vele.
Tény, amikor elkezdtek a gyártók a "smart" irányba mozdulni, akkor még nem lehetett tudni melyik lesz a "nyerő"...
De az Android TV alig kap pl. támogatást. Csak ígérgetik...
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
félisten
Néhány kivételtől (pl. webOS) eltekintve szerintem elég fapados mindegyik gyártó rendszere, az Android TV mindenképpen jobb választás egy kényszerű, izzadtságszagú pótlékrendszer helyett.
Az új Google TV pedig egy logikus továbblépésnek tűnik."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tigerclaw
nagyúr
"Az is elképzelhetetlen, hogy a cégnél hiányzik a szükséges szellemi tőke... "
Szerintem sajnos ez a helyzet es nem csak naluk hanem tobb masik gyartonal. Persze vannak kivalo szakembereik, csak nem ezen a teruleten. A tobbseguk ugyanugy kulsos cegekhez van kotve, mint az autogyartok, ahol hasonloan mostohegyerekkent gondolnak az infotainment rendszerre. A fo problema talan nem is az hogy nincsenek sajat fejlesztoik, hanem hogy product ownerkent is gyenge munkat vegeznek, vagy talan a product owner sem naluk van, igy mar a tervezesnel is kevesebb featuret kernek mint amire szukseg lenne, amibol persze tovabb engednek a fejlesztes soran.Talan jobb dontes lenne valamelyik nagyobb, frissebb, nyitottabb platformhoz csatlakozniuk, mint a Roku, Amazon vagy Google TV. Mibol tartana pl. beepiteni azt a hardvert a TV-be fixen, amit amugy ezek a cegek kulso kis dobozokba, neha pendrive meretbe epitenek be?
A masik nagy problema kozos az autogyartok es a tevegyartok eseten es az az hogy kisporoljak a hardvert az okosteve/infotainment alol, amivel a szoftveres fejlesztes eleve hatranybol indul. Gyakran csak azon mulik a dolog, hogy a RAM mereten sporolnak. Epitsek be a TV araba, de legyen smooth, snappy. Inkabb kiadok +5-10k, de ne legyen mar az hogy az ingame bongeszo neha meg egy oldal betoltese kozben is ujraindul memoriahiany miatt...(egy friss LG TV-rol besszelek es a sokat dicsert WebOS-rol, mert a tobbi gyartonal is ugyanez a helyzet.)
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Zanik
addikt
Én tökre megértem amúgy a Panasonic gondolkodását, és több fórumozó is jelezte már itt, hogy a panel/hang/TVtuner-en túl nem lenne szükségük semmilyen okos-rendszere, megoldják külső megoldásokkal, de sajnos a vásárlók többsége nem ilyen. Ha odateszed eléjük az azonos árkategóriájú TV-t, és el kell döntenie hogy a sok modell közül melyiket válassza, a többség bizony az okosrendszert tartalmazó modell mellett fog dönteni. A vásárlók egy szűk rétegére meg nem lehet komplett TV termékpalettát alapozni. A Pana anno rosszul döntött, ideje beismerni, és átállni a Google TV-re.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
mad823
őstag
Android, nem kérdés. Ha a my Home Screen jó lenne, akkor fel sem merült volna a kérdés.
-
flexxx2
őstag
Én a samsung tizen-t se dicsérném, ahol a feliratot 10 gomb megnyomásával kell beállítani, és nem jegyzi meg, illetve nincs default felirat lehetőség. És sorolhatnám tovább.
Viszont legalább gyors, és stabil amit androidról 3-4 éve nem mondhattam el, nem tudom ma mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Philips-nél mondjuk érdekes, mert egymás mellett futnak az Android-os, és a Saphi-s modelleik, a kettő között pedig akkora az árkülönbség, amiből egy külső boxot meg tud finanszírozni a júzer. Alkalmasint egy Apple TV-t is...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
veterán
Az Android nem rossz választás ha megfelelően erős hardver kerül alája.
duree54
-
joey04
titán
A konzervatív nézett mellett vagyok. Nem kell semmilyen smart rendszer, csak legyen jó a kép.
-
törölt tag
Autóiparban pont nem kispórolni szokás, hanem még beleszuszakolni, attól lesz szar az egész.
"A masik nagy problema kozos az autogyartok es a tevegyartok eseten es az az hogy kisporoljak a hardvert az okosteve/infotainment alol, amivel a szoftveres fejlesztes eleve hatranybol indul."
Az autóiparban nem feltétlen a spóroláson múlik. Ha egy modell x évben kell piacra kerüljön, akkor a launch fázis majdnem fél év (ezt még nem adják el), azelőtt jó másfél év a tesztelés fázisa, előtte két-négy év a fejlesztés, azelőtt legalább fél év a koncepció, és ezelőtt kell felmérni mit fognak tudni beépíteni megbízhatóan, mennyiért, valamint minimum 15 év ellátással. Ezen a ponton azért az IT durván elvérzik. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz #06658560 #13 üzenetére
Eleg sok infotainment rendszer - meg a felsokategorias autokban is - egy beleposzintu kinai tablet felbontasat, erejet SEM hozza es kozben tobbszazezres a felara, a beepitett ritkan frissitett, lecserelhetetlen navigacios szoftverekrol nem is beszelve.
Persze van a masik veglet is, pl amilyen a Tesla, ahol tul sok dolog csak a tableten keresztul vezerelheto, amitol nem csak serulekeny lehet az auto biztonsaga mondjuk hackereken keresztul, hanem bugos is, nem beszelve a kockazatrol, amikor egy egyszeru menetkozbeni allitast is a tableten keresztul kell megejteni.
Az egyre divatosabb full display dashboard megoldasokat meg gondolom millios tetel lesz javitani a garancia lejarta utan. Ott se tudjak a merteket. En spec be is tiltanek bizonyos dolgokat, mielott mindent digitalizalnak, tabletizalnak az autokban.
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
veterán
Ex700-am van, antennát direkt nem dugom bele, mert nem égetem le a maradék két agysejtemet a "felszíni" sugárzás minőségével ér "tartalmával".
Nyilván ha lenne valami épkézláb lehetőség, hogy olyan csatornát hozzak be rá amilyet-ahonnan akarok (nyilván a nemfizetősökre gondolok) valahogy úgy mint azon az internet-rádiós keresős oldalon amit most az istenért nem találok... akkor lenne benne antenna is.
Ezt leszámítva én arra használom a tv-t, hogy hdmi-n rávigyem a képet a laptopról, a hang is tök mindegy, mert nekem jó az 4000 eurós hangrendszer erre a célra... innentől kezdve számomra a képminőség a lényeg.
A kinézet sem érdekel, mert amikor filmezek, sötét van.
Szóval ebben teljesen egyetértek a panával, eye-candy, aka: parasztvakítóneonfény nekem nem kell.
És állítom, hogy a júzerek 95%ának sem, csak ugye mutogatni kell (az első tíz percben), hogy milyenfaszaatévé, és a júzer akkor érzi magát boldognak, amikor nagyonokosfunkciók vannak a tévéjében miközben ő maga hót hülye hozzá. Persze az első 10 perc után sose fog használni semmilyen funkciót, csak a bekapcs, volume, és csatornaválasztó gombot.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
válasz #06658560 #13 üzenetére
Azért az, hogy milyen szarokon spórolnak a gyártók, és megy a minőség rovására egy elég érdekes téma.
Ezért nincs már géptető szigetelés, hagyják el a zsanérokról a gumiágyazást, hagyják el a kitámasztóról azt a 2 centis műanyag csövet, és ezen gondolkodás miatt halnak meg emberek százával. Elég csak a GM indítókulcs botrányra gondolni, hogy aztán a többiről ne is beszéljünk inkább.
Nyilván szoftvert betuszakolni, és elkábítani az átlag vásárlót (aki még a gumit sem tudja nyomásra felfújni) sokkal egyszerűbb és költséghatékonyabb mint betenni azt a k.rva szigetelést a géptérbe, az akksihoz, etc, etc, etc. Ami persze aztán a nagy-számok törvénye alapján a végén millió eurókra/dollárokra jön ki. Ezzel pedig boldoggá lehet negyedévkor tenni a "befektetőket".
Aztán persze jönnek a gondok a menet közben kékhalálozó autókkalどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
asanotadanob
tag
Szerintem jókor lépett a Pana.
Meg lehet kövezni, de én Panáról LG-re váltottam, pedig előbbiből volt több készülékem, LCD és plazma is, és én is a konzervatív vonalat képviseltem, hogy kép meg hang. Mindig lógott rajta egy box vagy htpc.
Oledből viszont LG-t vettem, s bár először magamnak azt hazudtam, hogy azért, mert ő gyártja úgyis a paneleket, de valójában olcsóbb volt és csábított az okos tv rendszere. Én megöregedtem, és nincs kedvem állandóan a kodit heggeszteni, hogy bekapcsoljon a távirányítóra, vagy működjön a youtube plugin vagy átengedje rendesen a HD hangot stb. A gyerekek viszont belenőttek abba, hogy saját maguk kezeljék a kütyüket és kellett egy stabil rendszer, amit ők is tudnak kezelni. Úgyhogy kodi helyett plex, stabil yt, képek dlna-n, mindent három gombnyomás volt beüzemelni webos-en és öröm van. A kép meg pazar, bár elhiszem, hogy a Panáé szebb. Nem bántam meg.[ Szerkesztve ]
-
-
Zanik
addikt
válasz asanotadanob #22 üzenetére
Bár a WebOS sem tökéletes, de talán a leghasználhatóbb az összes közül.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
Graphics
Jómunkásember
Volt ez több is.
Azt azért tegyük hozzá, hogy eléggé torz számokat kapunk.
Kezdjük ott, hogy a Microsoft mindent beleszámol... Így nekik most szép nagy szám jön ki az Edge miatt.. Anno az Explorer is magasan hasított... Kérdés ugye, hogy mennyire valós az adat...
A Chrome megintcsak szép előnyt épített ki.. Tegyük hozzá kismillió mobilon alap böngésző...Rengeteg Chromebook is elfogy, ami növeli a számokat... stbstb... ( Chromium motor ugye)
A Firefoxnak meg nincs semmi ilyen megoldása...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
törölt tag
-
mad823
őstag
válasz #06658560 #30 üzenetére
Végülis nézőpont kérdése. Ha valamit x szintre specifikálnak, de az adott alkatrászről kiderül, hogy x+y szintet hoz, az autógyár azt mondja, hogy hozza csak az x-et, de olcsóbban. A minőségi elvárás tényleg ugyanaz.
Ha azonban az autód motorját 250eKm-re tervezik, de egy (vagy több) alkatrész miatt ez kitolódik 350-re, amit aztán szépen költségoptimalizálás miatt visszavesz a gyár 250-es "teljesítményűre", akkor az neked nem downgrade? A minőségi elvárás ugyanaz, a végeredmény mégsem. BMW 520d és 530d spontán kiégése megvan? Na ott is csak jót akartak... -
granini
őstag
Nekem TX58-EX700E-m van. Nagyon szeretem, nekem bejön a letisztult (fapados..?) kezelés. Gyors, stabil, soha hiba vagy akadás nem volt, de mostanra nekem az HBO Go applikáció hiánya nagyon fájó pont mert azt pl sokat nézem - emiatt tableten.. (Netflix és Amazon Prime szépen fut a TV-n..)
Engem az is érdekelne hogy visszamenőleg pl tudok-e esetleg frissíteni..? a TV-vel semmi bajom, képminőség tőkéletes, 4K HDR ami kell, a design is szép, szerintem talán hardveresen is elbírná még, ha tehát lenne lehetőségem biost frissíteni és a meglévő TV-n átállni Android platformra én megtenném.. remélem lesz rá lehetőség, mert oledek ide vagy oda ezt a tévét - amire nekem kell.. - nincs értelme lecserélnem még vagy 3-4 évig, vagy amíg kiszolgál..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
K0vasz
aktív tag
az Android TV jelenleg milyen állapotban van amúgy? mert nekem az égett be még a kezdetekkor, hogy ótvar lassú, használhatatlan fos, és még a készülék bekapcsolása is percekig tart (a lefagyásokról nem is beszélve)
illetve, milyen appokat "szokás" használni tévén? mert nekem a nyilvánvalókon kívül (youtube, mindenféle streaming cuccok appja, médialejátszó, ilyesmi) nem nagyon jut más az eszembe, illetve én csak ilyeneket használok
-
asdf_
veterán
Persze vannak kivalo szakembereik, csak nem ezen a teruleten. A tobbseguk ugyanugy kulsos cegekhez van kotve, mint az autogyartok, ahol hasonloan mostohegyerekkent gondolnak az infotainment rendszerre.
A mókás dolog az, hogy a Panasonic pl. pont infotainment beszállító autóba
-
Silεncε
őstag
Csak én örülnék, ha minden ilyen okosretek kitakarodna a TV-ből? LG tv-m van, a webOS-től konkrétan az idegbaj kerülget. Totálisan egyetértek a Pana-val, a TV jelenítse meg az input jelet aztán viszontlátás.
-
-
gekkoXT
senior tag
Az android tv alapvetően nem rossz, de rettentő félkész és sok helyen kényelmetlen rendszer.
Tv teljes üzemeltetésére jelenlegi formájában alkalmatlan.
- Nem tud overlay-ként futni
- Nem tud a képernyő egy részén megjelenni lejátszás közben
- Beállítások rettentő korlátozottak
- Minimálisan testreszabható
- A felület bár könnyen használható de már elavult és fapadosnak hat.
... -
mad823
őstag
Teljesen jó állapotban van. Normális vason nagyon szépen, gyorsan fut. Gyengébb vason nyilván kevésbé gördülékény, de ez minden OS-ra igaz. Jó hir, hogy kötelezővé teszi idén március 31-től a Google a hardveres AV1 támogatást, azt pedig csak normális SoC-ok tudják, szóval nem lesz gond.
-
snemeth
aktív tag
Én csak a mi sony tévénket ismerem. Előtte crt volt 13 évig. Ugyanúgy működik, mint ahogy egy tablet működik, amikor nem kapcsolod ki teljesen. A távirányítóval kikapcsolva alvó módba megy, amiből egyből feléled. Teljesen kikapcsolni kizárólag a konnektorból való kihúzással lehet. De erre felettébb ritkán van szükség.
Játszani én sem szoktam rajta, tévé előfizetésünk nincs is, helyette 3 stream szolgáltatót nézünk. Az androidnak köszönhetően megy rajta a Kodi is, amivel a stream szolgáltatók "gyárilag" magyar felirat nélküli filmjeit simán le lehet játszani pl. az Opensubtitlesről letölthető felirattal.[ Szerkesztve ]
-
viizo
tag
Egy 58-as GX820 tulajként írom, hogy eddig kb. semmilyen hátrányát nem éreztem a MyHomeScreen rendszernek (ezen a szérián a 4-es van, az aktuálisan futó TV-ken az 5-ös), viszont minden nap élvezem, hogy gyors, letisztult, és kb. minden ott van ahol logikus. Előtte tartottam tőle, hogy alig lesz benne vmi állítható a Pana tesztekben sok helyen csak 'fapados'-nak és csúnyának titulált MyHomeScreen OS miatt, de valahogy én se fapadosnak, se csúnyának nem tartom, a letisztult és célszerű sokkal jobb jelzők.
A TV egy pillanat alatt üzemkész (láttam már Androidos tv-t fél percig töltögetni), özön beállítási lehetőséggel bír, ezzel a fapados OS-sel csak a képet még ezerféle módon lehet tovább pimpelni. A NAS-t azonnal felismerte, a gyengének titulált médialejátszója eddig szinte minden jól lejátszott (HDR10+, Dolby Vision, stb *.mkv-k pipa, egy-két fájl lejátszása volt csak sikertelen, úgyhogy sokszor a Dune Realbox 4K-t be sem kapcsolom).Az okostv-s alkalmazásoknál a Youtube villámgyors, mindent azonnal 4K-ban húz be és így is marad végig (láttam vhol gigabites nettel is 480p-re néha visszakapcsolgató tv-t, jajj), a böngészés simán megy, de én pl. másra nem is használom ezen a két okosfunkción felül.
Én személy szerint sajnálom, hogy az Android TV felé megy a Pana, mert részben azért is vettem ezt a TV-t, és nem egy Sony-t, mert utóbbinál volt egy-két nem tetsző belassulási anomália, amikor teszteltem vásárlás előtt. A TV piacot viszont már rég megették a csilivili rendszeres, de kóláskupak minőségű műanyagból és filléres elektronikákból gyártó, harsány képű konkurensek, úgyhogy nem sok jót jósolok a gyártónak, bármerre is fejleszt - max a prémium TV-k piacán. -
azbest
félisten
Neked egy drágább fajta monitor kell, nem tévé.
A PIP mód csak drága csúcs készülékeknél fordul elő.
Nem tablet vagy telefon, pláne nem pécé, hogy egyszerre több dolgot csinálj rajta.
A beállítások lefedik azt, ami a tartalom megjelenítéshez kell.
A testreszabhatóság / felület pedig valamiért a google választa. Talán nem akarták, hogy tévén is akkora káosz legyen, mint a telefonokon, ahol lehet egyedi lauchereket használni. Most googletv néven más elrendezésűt kezdtek használni android tv 11-en.Annyi előnye van a többi okos platformhoz képest, hogy ha valaki nagyon akar, akkor fel tud tenni külsős alkalmazásokat is. Itthon azért most is könnyű belefutni, hogy nincs valami szolgáltatásnak okostévés alkalmazása. Mivel kicsi piac vagyunk így sajna ez is lehet szempont. Amúgy meg tőlem aztán tényleg kihagyható lenne a tévékből, legalább könnyebb lenne letiltani a képszétkenő effekteket. Szerencsére ma már elérhetőek olcsó külső eszközök (rendes, hivatalos appok támogatásával), csak hdmi legyen.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Szerintem jó döntés. Az androidtv előnye a hosszú támogatottság, míg más tv gyártó függő platformoknak megvan az a hátránya hogy amikor a gyártó egy termékcsoportot kifuttat akkor a kukába teszi vele együtt a rendszert is, pl az LG netcast-ja is így járt ha jól tudom.
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
gekkoXT
senior tag
Félreértesz. Én arra írtam, hogy az android tv jelen formájában mint mondjuk egy pana tv os nem tudna működni, max a smart részének lehetne az.
A PIP alatt meg én azt értem, hogy ha megy egy lejátszás, de meg akarok nézni valamit akkor megáll a lejátszás, még a főmenübe, eszköz beállításokba se tudok visszalépni úgy, hogy ne állítaná meg a lejátszást. minden csak teljes képernyőben tud aktív lenni. -
azbest
félisten
A háttérben futás kapcsán egyébként lehet a gyártó állítja szigorúra az erőforrásgazdálkodást. Mondjuk nem is csoda, hiszen nagy felbontású kijelzőkkel 1-2GB rammal kell elboldogulniuk ezeknek az eszközöknek. A telefonokban meg lassan 2-4GB már csak belépőszint.
Régebben emlékszem, hogy a miboxomnál youtube vagy music háttérben is volt, hogy aktív maradt. Most csak egy pillanatra látszik egy 1-es szám a képernyőre ugorva, majd kilövi. Gyanítom ha több ramja lenne, nem lenne muszáj. A sima appok, amiknek nem kell sok erőforrás ottmaradnak abban az állapotban, ahol hagyom őket, ha közben mást nem csinálok, hogy kelljen az erőforrás.
Kivéve az előfizetős szolgáltatók, ott lehet muszáj is tiltani a másolásvédelem miatt dolgokat. Pl a netflix visszavesz max fhd-re, ha bluetooth füles van felkapcsolódva. Ilyen butaságok is vannak, ami nem hiszem, hogy a box hibája lenne.
[ Szerkesztve ]
-
morzsa
aktív tag
Nekem evolúcióként bőven elég lenne, ha a beépített media player elbírna az iso-kkal. HBO sajnos nem lesz, mert a Pana valamiért nem hajlandó velük megegyezni. Ami azt jelenti, hogy Év vége felé muszály lesz egy komolyabb külső lejátszót keríteni a HBOMax-hoz, ami a Goval szemben végre 4k-s lesz az ígéretek szerint.
https://linktr.ee/wbteam21
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Ukrajnai háború
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- A CES-en érkezik a Strix Point nyúzott verziója
- Bundle topik