Hirdetés
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
Na akkor. Az A8 sorozat megy az F1-es foglalatba, Llano kódnéven ahogy írtátok, míg az FX sorozat am3-ba. FX akkor a Bulldozer.
A8 picivel erősebb a phenom II-nél, i3-mas intelekkel próbálták versenyeztetni. Van benne integrált vga. Bullban akkor nincs? Gondolom. Akkor a kettőt cseréltem fel, értem.
,,Meglátásunk szerint aki jelenleg egy Core 2 Quad, Core i3-i5-i7, Athlon II X4, Phenom II X4 vagy ezeknél erősebb processzoros rendszerrel rendelkezik, annak nem éri meg ezekre a processzorokra átváltani, csak ha valamilyen különleges okból lenne szüksége pont egy ilyen platformra.''
Magyarán a kisebbik? Az i3 jobb ebben az árkategóriában, nem (olcsóbb is lenne?)?
Viszont az árak... az i5-2500k már az újabbik verzió, vagy csak felment az ára, ezt mostanság nem követtem.Akkor most mi van?

Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi