- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
berboo
csendes tag
milyen minőségű a skype beszélgetés ?
csak mert mikor a parom androidos samsungjat hasznalatam akkor nagyon jo volt a beszélgetés minősége , és nekem ez sokat szamit mivel napi több órát skypeolok mert külföldön vagyok
-
vipnolf
aktív tag
kaidhatnának már andoridra is valami használhatót, mert nekem állandóan bezárja magát és k* idegesítő 5 percenként bejelentkezni. képtelen a háttérben futni stabilan...
-
AMD Power
titán
Már épp itt volt az ideje ,hogy jó legyen.
-
hdtomi
senior tag
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
köszi! megpróbálom
-
-
Polllen
félisten
Elég szégyen, hogy a saját platformjukon a saját programjaikat nem tudják normálisan megcsinálni...
-
hdtomi
senior tag
Megkérdezem ha nem gond, hátha kapok választ:
Mivel MSN megszűnt de Microsoft fiókkal be lehet lépni Skype-ba ahol egyesül a két fiók. Mobilon is működik ez a WP8-as Skype-al? Nekem még symibanos telóm van és Skype-ba csak Skype fiókkal tudok belépni és csak skype-os ismerőseim látom. MSN-t nem tudom használni így mobilon és 1-2 ismerősömmel inkább csak MSN-n tudtam tartani a kapcsolatot.
Köszi!
-
-
mbale
tag
A Skype-MS közötti kapcsolatnál nem tudnék röhejesebbet mutatni, az biztos.
Nem tudom melyik a szánalmasabb.. az hogy még mindig nem rúgták ki a vezetőséget a Skype-nál, vagy az, hogy már lassan 2 éve szenvednek egy normális WP kliens összerakásával.
Egyszerűen erre, amit ez a 2 gigantikus szerencsétlen balfasz művel, nincs szó. -
satz18
őstag
Nekem az előző verzió szívta az aksit, szóval letöröltem. Arról van esetleg infó, hogy az ilyen jellegű probléák orvoslásra fognak e kerülni? Nekem nem ér annyi, ha 3 helyett 1 napig bírja a teló.
-
tehat megoldottak h fusson a hatterben? vagy ez valami kamu megint. meg ha ez tud ilyet akkor majd mas programnak sem kell fagyasztodni ha startgombbal lepnek ki belole? valaki homalyositson fel pls.
-
BiP
nagyúr
"mint például a videohívás leállása, ha az alkalmazás háttérbe kerül, vagy a csengőhang további lejátszása akkor is, ha a hívó fél már rég lerakta azt, vagy a hívás megválaszolásra került."
Szóval olyan hibák, amiket egy 1.0-s verziónak sem kéne produkálnia...
Na, most nézem, már látszik is a frissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest