- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
Hmm. Elég kemény képek lettek. Csak azért nem kellene főleg amilyen ára van/lesz itthon
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
MODERÁTOR
Nagyon is tetszetős darab az egerentyű, de a pad sem éppen silány minőség. Ez a kétfajta összeköttetéses módi ez frankón hangzik. Akár még otthonra az asztalihoz is beneveznék egy ilyenre, de kicsit drága lesz ez nekem.
-
Ijk
nagyúr
"Játékosoknak készített egeret a Razer"
Milyen meglepő hír, egy olyan vállalattól aki kizárólag irodai munkára szánt egereket készít
A notebook pedig alkalmatlan játékra. Most megveszed 500k-ért, 1 év múlva pedig min. grafikán tolhatod a játékokat. Két év múlva meg már sz*rt sem ér az egész cucc, még a hordozható funkciót sem fogja maradéktalanul ellátni, mivel ezek nem éppen subnoti kategóriába tartoznak./人◕ ‿‿ ◕人\
-
juliabrilke
veterán
Ettől akkor most jobban tudok lőni vagy gyorsabb leszek? Vagy csak szimplán menő?
-
nyunyu
félisten
Jok ezek a kepek
Csak eppen az eger formaja nem derul ki beloluk.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Dassler
őstag
válasz juliabrilke #4 üzenetére
Ha gyorsabb vagy és gyorsabban lősz, attól menőbb leszel
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
LackoMester
addikt
pofás kis egér,hát az ára az olyan Razer-os...egyébként a a senzort a RAZER LACHESIS-töl kölcsönözték..már kb.3 hete filózok egy ilyen egérkét,zsé megvan csak sajnálom kidobni a A4Tech BF750XL egerentyümet picit megkopott de szeretem.... Tudom jobb meg minden,szépen mutatna Arctosa mellett
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Gomez86
őstag
Mondjuk számomra nem elképzelhetetlen hogy valaki vesz egy játékos notit 1-1,5 évente és játszik notebookon. Csakhogy! Mivel azok 17"-os képernyővel és komoly hw-el vannak megáldva egyrészt kb 35 percig bírják akkuról másrészt meg nem biztos hogy a vonaton az öledbe véve akarsz vele játszani. Szóval ha már úgy is kiteszed egy rendes asztalra, akkor miért nem veszel egy teljes méretű egeret, ami valószínűleg ergonomikusabb valamivel...
Egy 17"-es note book mellett már a táskában sem fog sokkal több helyet foglalni...Ettől függetlenül szép meg minden, meg elismerem a Razer munkáját, csak azokat nem értem akik ilyet vesznek
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
devast
addikt
Razer minőségéről csak annyit, hogy az egy éves deathadderemet ma fogom szétbarmolni, hogy kicseréljem benne az egyik mikrokapcsolót mert szarakodik. Tegnap szétkaptam, és a panel olyan gányul van forrasztva, hogy ilyet minőséget talán az utolsó kínai gyárból lehet csak szerezni (dolgoztam fél évet a szakmában, tudom milyennek kéne lennie).
-
nyunyu
félisten
-
Találó a háttér választás, így alig látok valamit a lényegből, most, hogy bejöttem a napról!
-
dudika10
veterán
Látom nem csak nekem sötétek a képek. Nem tudom, hogy lehetnek ilyen hülyék a marketingesek, miért nem lehet normális képet közzétenni?
Egyébként ha egér akkor MS, immáron körülbelül 7 éve ugyan azt használom és semmi baja még mindig, ráadásul pixel pontos.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
NewMacUser
csendes tag
Szűk, ám annál igényesebb réteget céloztak meg?
Az ilyen kijelentésektől nyílik a zsebemben a bicska kifelé. Azért, mert nem vagyok hajlandó kiadni húszezer forintot egy szögletes, fekete, szürkével gravírozott, ócserkék színben világítógombos divategérre, még ne tessék leigénytelenezni.
|,,| I need someone to show me the things in life that I cant find, I cant see the things that make true happiness, I must be blind |,,|
-
girátor
csendes tag
jók ezek a Narutós nevek
-
mephi666
nagyúr
hm... nagyon meglepett engem is a cím... mintha még a razer nem készített volna gamer cuccot
szépen túl vannak árazva a termékek... 20dolcsis egérpad... khm... gémerpistikék arról szippantják biztos a kokaintot játék előtt, hogy jobban pörögjenek a hedsátok
nem mondom, hogy nem szépek, de nekem ennyiért egyik sem kellene... elcsépelt mondat, de: "nem az egér teszi a gémert", 1000ft-os bóvli egérrel szétaláztam fps-ben egyik ismerősömet, hiába volt 16ezres razer copperheadje...
vs.
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mate0217
aktív tag
A görgetője és a körülötte lévő rész nagyon tetszik
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
tob!as
tag
Nem értek egyet ezzel a hozzászólással. A Razer HC gamerekre gondolt a notebook szegmensben, és igenis van helye. Megvehetsz már kb 200-ért is egy olyan notit, amint a Counter-Strike, CoD, vagy adott esetben a WoW elfut. Az igazi online gamer ezzel játszik. És egyre több ilyen ember van.
Én magam is notebookon csinálok mindent, mióta elegem lett abból, hogy a munkámat folyamatosan ide-oda kell másolgatni. Bemegyek dolgozni, ráadugom a gépem a hálóra és csinálom a munkám. Hazamegyek, és ha van még dolgom folytatom, egyébként meg játszok egy kicsit.
Nyilván nem Crisys-al, meg Assasins Creed-el. De aki azzal akar játszani normálisan az nem egy 40k-s asztalin fog. A notebookok igenis lassan felváltják az asztali PC-t.
Manapság már kevesen vesznek asztali PC-t csakis játékra. Netezésre, ott a netbook vagy egy olcsóbb notebook, játékra meg ott a Konzol.A szerkesztők meg kitettek magukért. Mert tulajdonképpen a Razernak nem volt olyan egere amit ne játékosoknak tervezett volna
-
Devid_81
félisten
válasz juliabrilke #4 üzenetére
Hogy micsii?Persze, hogy kemény arc leszel ezzel!
Kékfoggal kapcsolódik hé, meg sokezer dípíjájj
Meg akkora gyorsulást is kibír amit 5 átlag júzer eccere nem tud kifejteni.
A következő generáció már telefonos kihangosítóként is használható, sőt lesz beépített skype telefon...
-
shteer
titán
válasz NewMacUser #15 üzenetére
nem mondta senki, h igénytelen vagy - van a szűk igényesebb és a tág igényesebb
bejön nagyon - lecserélném a 2 egeremet egy ilyenre... csak az a 80-as ár nem szimpi
szerintem jónak tűnik..
-
-
NewMacUser
csendes tag
Esküszöm nem látom, hogy mi olyan igényes ezen.
Abból ítélve, hogy kp-ra fogok 24-es iMac-et venni (amennyiben végre méltóztatik valaki elárulni, hogy megoldották-e a fagyásokat mostanára), szerinted én tesco gazdaságos egereket használok?
Túlspilázni nem kell semmit.|,,| I need someone to show me the things in life that I cant find, I cant see the things that make true happiness, I must be blind |,,|
-
NewMacUser
csendes tag
-
pilsner
aktív tag
nekem kéne, leváltani a copperheadet. azzal sincs semmi bajom, tökéletesen szuperál, igaz már jó ideje nem játszom. mondjuk a 4milliárdtrillió dpi már hülyeség, de ez a ha-akarom-kábeles-ha-akarom-bluetoothos ez tetszik. és ha valaki tényleg jó üzletet akar, akkor vegyen MS egeret, tényleg nagyon jók, nagyon pontosak. nekem IME4.0-ám volt, csak a gombok elfáradtak benne egy év után.
www.sakertour.com - The carpathian birdwatching and hide photography company
-
LackoMester
addikt
béna gyereknek lehet akármilyen billencse,egere-ha ügyetlen akkor tökmind1...ha meg 16 rugóért vett Copperhead egeret akkor gratula...jól áttb...
az a Hama egér más kategória(nem játékra való,persze lehet vele játszani)[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
dudika10
veterán
De az egy picit más kategória, ott nem elsődleges szempont az, hogy kényelmes legyen több órás, folyamatos használat mellett (persze, ott is fontos, de ott nehezebb elrontani a formát). Ha volna olyan kép, amin fel van tüntetve mondjuk egy 10 centis viszonyítási alap, vagy odarakják valami mellé, akkor nem lenne semmi bajom, de hogy csak low key képekkel mutogatják...
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
zed1983
őstag
ez nagyon durván néz ki...
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Pixelmaster
tag
ez igy van, nekem is melora kellet notebook, ezert vettem Gamer notit. Hogy miért Gamer notit? Mert egy üzleti, komoly munkara szánt notebook 2x annyiba kerult mint az én gamer notebookom (MSI GX720), és joval többet tudd mint pl. az uncsitesó üzleti HP-ja ami a duplája volt az enyémnek
Szoval rohadtul van letjogosultsaga a gamernotebooknak, a Crysis WARHEADET Gamer bealitáson!!! is elviszi 1024x768 felbontason, ami egy 17'' monitora szuper 20 FPSel visszi 9600M GT graf. kártyával, átlag efektekkel megszakit, mikor megvettem azon kaptam hogy jobban szeretek vele jatszani mint az asztali gépen, kaptam hozza tatyót meg egeret is...és csak az egérnél sajnálom (ami amugy kivaló egér), hogy zsinorost adtak hozza, szoval én szivesen elfogadnam a razor egerét, csak drága és a képekből nem derül ki hogy mekkora adó-vavő van hozzá és méretrer is lehetne símán a klasszikus, csak az adóvevő legyen hozza az a modern icipici kis kütyü
u.i.: a ''notebook nem jétákra való'' hozzaszólásoktol pedig már falra mászok
-=The digital artist of the darkside=-
-
Ijk
nagyúr
válasz Pixelmaster #32 üzenetére
Kíváncsi vagyok, összehasonlítva a HP és MSI-re kiadott garanciát, szervízhátteret melyik alkalmasabb inkább üzleti célra. Be ne akard már nekem magyarázni, hogy pont az üzleti munka miatt életképes egy gamer noti.
Attól gamer egy notebook, hogy erős vga-t raknak bele. Ezek az erős vga-k kb. 1 évig erősek, utána már csak a fogyasztásuk az. Nagyon hamar leszívják az akksit, és rendkívül melegszenek, ami nem tesz jót az alkatrészek élettartamának sem. És még azt is tegyük hozzá, hogy a leggagyibb asztali monitornak is jobb képe van, mint a notik kijelzőjének.
Egy asztali konfig jóval olcsóbban kijön, ha játékról van szó, ráadásul bővíthető, egy konfigban 3 évig is cserélgetheted a vga-t, mire az egész alaplap+cpu-t ki kell cserélni, úgy hogy mindig életképes grafikával tudod futtatni az aktuális játékokat.
Korábbi hozzászóláshoz reagálva CS, CoD, ezek mind vígan elmennek egy közepes teljesítményű notebookon, ezekért kár félmillás "gamer" notit venni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Az egérpadjaik jók, de az egereiket nem szeretem. Mellesleg tartom magam ahhoz, hogy igazi Gamer ill. munka egér csak vezetékes lehet. Idegrohamot tudok kapni amikor pont egy fontos pillanatban merül le az akksi, márpedig Murphy sohasem alszik... Viszont az tény, hogy böngészni, meg az egyszerűbb dolgokra sokkal kényelmesebbek a vezeték nélküliek...
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
waverider
senior tag
végre razer vezeték nélkül is!
üdv nekik a 21. században!Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
simonzé
addikt
Jó a cím. Apropó tud valaki olyan terméket, amit a Razer nem játékosoknak készített?
I don't fit in. I fit out.
-
Ari18
őstag
Elég durva az a 4000dpi. Mondjuk 80erurós árba belefér.
-
Pixelmaster
tag
MSInak legalábbis nálunk itt szlovákiában, sokkal jobb a szervíz mint a HPnak, vagy nem értem a HP notebookoknál, hiba esetén azonnal kicseréli neked a notebookot, nem kell rá minimum 2 hetet várni? mert ha igen akkor nem szoltam semmit
és nem kerül félmillába egy gamer notebook, ez már nem a 20. század, már az első hozzá szólásomban kiakartam fejteni hogymennyivel több extra van egy ilyen notebookon, mint pl. egy HP "üzleti" notebbokon, de nem akartam elveszni a részletekben, de a HP notebookon kisebb a monitor, nincs rajta 5.1-es hangrendszer (és hidd el nem kamu, én is azt hittem reklám fogás mondom persze 5.1es hang notebokon aha... kb. addig mosolyogtam míg elnem indítotam rajta a crysist, mert utána csak... ) és a legfontosabb van rajta numerikus rész is ami a HP notin 2x ennyi pénzért nem volt és nekem mint grafikusnak ez volt az egyik alapfeltétel hogy ez legyen rajta és még sorolhatnám, de nem fogom így is nagyon bele mentem, és meggyőzni ugysem foglak ugyérzem
mivolt még...jah igen az erős VGA, ebbe nem megyek bele mert az asztali gépsem a legideálissabb játékra, de ezt már előbb is leírtam, a fogyasztásról meg annyit hogy az én 6 cellás aksimmal elmegy 1 órát, ha szereznék bele egy 8 cellást akkor gondolom 1,5 óra símán meglenne, de tökmindegy mert sosem játszom aksiról, nem is ezért vettem.
és nem melegszik, semmibaja nincs, és ez már egy éves noti, és szerintem egyrejobban megfogják tudni oldani, és egyre jobban létjogosúltsága lesz a gamer notiknak.
ami hatalmas előnye a HPnak, egyelőre, hogy van hozzá dokoló, ezt egy dolgot hiányolom, mert ha lenne pl. az én msi notimhoz már rég dobtam volna az asztali desktopot a pébe a nagy fogyasztásával.
és azon az áron amiért egy komoly HP vagy ne adj isten IBM notikat osztogatnak kettő ilyen notebokott veszek ...ááá mindegy
peace[ Szerkesztve ]
-
Pixelmaster
tag
és szerintem baromság is, az enyém 2000 dpi-s de ezen a felbontáson már windowsban visszakell huznom az egér mozgási sebeségét, mert annyira érzékeny, hogy használhatatlan, megnézném ezt a 4ezer dpis egeret, öcsém kiviszi szerintem a monitor oldalát :]
-
shteer
titán
válasz NewMacUser #25 üzenetére
ha imacet veszel, nem értem mit fikázod a bemutatott egeret - úgyse illik hozzá színben
szerintem jónak tűnik..
-
Ice!?
őstag
És mér nagy szám ez az egér?
-
Timyyy
őstag
Hú ez valami kegyetlen ronda lett még jó hogy nem vagyok "gamer" és nem érzek késztetést arra hogy megvegyem
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
DroneZ
aktív tag
tudja esetleg valaki hogy mikortól kapható itthon?
-
shteer
titán
orochi beüzemelve
szerintem jónak tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest