- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Steam Deck
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós kamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dark100
aktív tag
válasz
negyedes #123 üzenetére
Egyszer olvastam valami bulvarlapban, hogy szerbiaban egy embernek mar 3x esett meteorit darabka a hazara. Azutan azon toprengtek, mennyi is az eselye, hogy ez 1x bekovetkezik. Az emberek x%-a megszivja. x ugyan kicsi, de > 0, tehat gyakorlatilag mindig lesz aki sziv, fuggetlenul hogy van Google vagy nincs.
Amugy ez a moderalas-szabadsag temara kivancsi lettem. Kedves moderatorok, milyen lenne egy olyan forumtaghoz a hozzaallas, aki pl azt irna be az alairasaba, hogy "Utallom ezt a forumot". Ok, nyilvan nem lennetek boldogok tole, de kapna kulon szankciot, vagy ez belefer az itteni szabad velemennyilvanitasba?
A rekjlamokrol meg annyit, hogy nekem ritkan eri el az ingerkuszobomet a reklam, ha pedig megis, akkor az nem a szemelyre szabas miatt szokott lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged