Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
válasz
adlersson #14 üzenetére
Őszinte leszek, ez az ami nálam soha sem működött (26 éve van jogsim és 700e< km-t vezettem eddig), de én mindig benézek az egyirányú utcába is szembe, ill. ha valaki indexel akkor sem megyek ki elé, mert hátha egyenesen megy tovább (vagy neadjisten' ellenkező irányba fordul be, az évtizedek alatt volt ilyen is!) és főutvonalon is lassítok a kereszteződésnél, hátha meg kell állni a KRESZ-t kevésbé vágó sofőrtársak előtt. Azt hiszem ennél defenzívebb már nem lehetek...
-
Gargouille
őstag
válasz
adlersson #14 üzenetére
Ahogy elnézem, hogy milyen mértékben tesznek sokan a szabályokra, bizony van igazság abban amit írsz. Ma reggel vittem a srácokat iskolába, visszafelé jövet az iskola előtti zebránál pirosra váltott a lámpa az autóknak (Jászberényi út). Mind a két irányból 2db autó (tehát összesen 4) még simán a gázra lépett teli pirosnál és kb 80-al rongyoltak át a zebrán, miközben a gyalogosoknak már zöld volt. Itt főképp gyerekek kelnek át a zebrán, sokan szülői felügyelet nélkül...
Egyszerűen tényleg nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Halihó.Írhattam volna címként azt is, hogy ne ölj meg! de nem akartam hatásvadászkodni.Néha motorral járok, néha...
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest