- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- OnePlus Pad 3
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

HookR addikt Köszönöm mindenkinek.  (#33) Mexildos: Ezekre a kérdésekre megtalálod a választ a #23-as hsz.-ban. Szólj, ha kihagytam valamit!  (#34) fsb1000: Nem tudom milyen programokra gondoltál. Furmark-ot és Linx-et kombináltam, tessék: 
 - Desktop_Idle
 - Desktop_Furmark (10 perc Furmark)
 - Desktop_Furmark_Linx (7 perc Furmark+Linx) *
 - Desktop_Linx (5 perc Linx)* Két megtorpanást láthatsz a Furmark hőmérséklet grafikonján. Gyanítom az ACDSee képmentő funkciója kavart be kicsit, utána már eszembe jutott, hogy PrintScreen is van a világon.  5 perc helyett 7 percig hagytam a kettőt együtt futni, hogy a hőmérsékletek ismét bizonyosan a maximálisak legyenek. 5 perc helyett 7 percig hagytam a kettőt együtt futni, hogy a hőmérsékletek ismét bizonyosan a maximálisak legyenek.A H55N-USB3-mon egy 3 és egy 4pin-es venticsati van, s csak az utóbbi szabályozható (de az PWM és VR módban egyaránt). Mind a 3 ventilátor (egymásba dugva) a 4pin-esből kapja a delejt és a PWM jelet, a 3pin-es chassis fan header-be pedig az egyik AC F9 PWM fordulatszám visszajelzésére szolgáló vezetéke van bedugva. Következésképp a proci hőmérsékletének függvényében pörögnek fel a ventilátorok, a 'Desktop_Idle' képen látható beállítások szerint. Amikor csak a Furmark ment, nem is nőtt számottevően a ventik fordulatszáma. Amikor a Linx is, akkor az F9-esek 1500RPM fölé szaladtak, meg is jött a hangjuk. Gyári specifikációk: 
 - TY-147 (900-1300 RPM) (Az én példányom 1200 RPM-en tetőzik)
 - F9 PWM (550-1800 RPM)(#36) Auratech: Ha egy megfelelő gyártókapacitással és piaci csatornákkal rendelkező cég meglátva benne a fantáziát, fel kívánná karolni a projektet, részemről nincs akadálya.  Többek közt a sorozatgyártás szempontjainak megfelelően továbbfejlesztett v3.2 tervei is kész vannak már egy ideje. Az már álló torony kivitelű, a 92mm-esek helyett 1db 120mm-es ventivel és felhasználóbarátabb szerelhetőséggel. Többek közt a sorozatgyártás szempontjainak megfelelően továbbfejlesztett v3.2 tervei is kész vannak már egy ideje. Az már álló torony kivitelű, a 92mm-esek helyett 1db 120mm-es ventivel és felhasználóbarátabb szerelhetőséggel.(#37) dezs520: A sorozatgyártáshoz az utolsó részletekig kidolgozott terv szükséges, de közel sem elégséges feltétel, sajnos. (#40) Ton-ton: Igen, vettem süllyesztő és lépcsős fúrót is. A végleges alkatrészek már azzal készültek. Egyértelműen jobb eredménnyel szolgálnak, de kézi fúróval még így is nagyon oda kell figyelni és süllyesztésnél az is berezonál. Bár tény, sokkal kevésbé. (#42) Bari, (#51) Pista0001, (#52) zodo:  (#49) G@ß!: Intel I3-530 (Clarkdale). Mindjárt bele is szövöm a szövegbe valahova. [ Módosította: radi8tor ] 
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest