- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
én elsősorban arra reagáltam, hogy vissza lehet-e a renderelt képet küldeni a noti kijelzőjére... ha jól tudom 2.0-ás pcie csatolók ezek (1.0 nem támogatta az ilyen kivezetést). Valószínűleg GeForce 8200 vagy AMD 780G (mobil megfelelői) chipsetekkel már megoldható lesz, hogy a notin legyen a képe... más kérdés hogy ez a pcie1x sávszélességének nagy részét le is kötné.
Nem tudom mennyire hihető az általam linkelt cikk, ahol gf7300 -at teszteltek pcie1x és pcie16x változatban... az biztos hogy a 8x -os nem igazán lassabb, de még a 4x-es sem vészes más cikkek szerint. Ha valóban annyira visszafogja a pcie1x akkor nincs sok értelme erős kártyát tenni bele, abban az esetben a legkisebb is megteszi, ha csak a több külső monitor kezelése a cél vagy hd videó lejátszás, bár ez utóbbit lassan minden újabb integrált grafika kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Notebookok gyengécske grafikus vezérlőjét válthatja ki a néhány extrával is felszerelt ROG XG Station.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Amazon Fire TV stick/box
- Jövedelem
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Viccrovat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest