- SONY LCD és LED TV-k
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Házimozi haladó szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Typhoon47
senior tag
16:10 es támogatás mikorra esedékes?
-
http://finn.polyhistor.hu/
ehhez az oldalhoz mi köze van a prohardver-nek? Csak mert néha automatikusan átdob ide a firefox. -
cizoe
őstag
R6-ot mikor várhatjuk?
-
_Atesz
addikt
Meg is oldottátok, gratulálok, most már tényleg fullos a felújítás
-
bambano
titán
Pár napja még volt problémám a szövegközbeni offtopiccal.
Most tesztelem. ó
Szerk: most jó.
-
M@trixfan
addikt
Most már működik Safari alól a beszúrás is, köszönet érte!
-
Panther-D
PH! technikus
Azért írtam úgy ahogy, mert már többször el lett mondva hogy rajta van a listán, lesz város szerinti szűrés, csak még nem jutottam el odáig. Nekem is csak 24 óra van egy napban, és ebből valamennyit muszáj vagyok alvással tölteni. A többiben viszont szinte folyamatosan a PH tökéletesítésén dolgozok. Szóval légy szíves, várd ki amíg elkészül. Sietek ahogy tudok. Már nem kell rá sokat várni.
-
Milyen szabály szerint tudok kapcsolatot adni a címlapos írásomhoz (akár újhoz, akár régihez)? Nem egészen értem.
-
tkazmer
addikt
feltételezem, hogy el vagytok látva fejleszteni valóval, azonban ötlet szinten felvetném, hogy esetleg lehetne majd jelezni az "itt szoltam hozzá" listában, hogy egy hozzászólásra érkezett e válasz. azért tartanám hasznosnak, mert szép és jó dolog az az email, csak aki esetleg órák hosszat bújja a ph-t, annak nem az a legjobb megoldás, hogyha mindig belogol a postafókjába, és megnézi, hogy az adott válaszára jött e üzenet.
mod: esetleg privát üzenetet lehessen kérni email helyett, az még extra lapletöltést is eredményez -
_Atesz
addikt
Én örülök, hogy jót szórakoztok rajta, csak igazából egy rendkívül hasznos alapfunkció maradt ki...
Nektek melyik kellene?? Amelyik működik, de nem néz ki olyan jól, vagy amelyik csicsás, de sokat szív vele az ember? Mert itt részemről erről van szó és másoknak is ez a véleménye.
De hogy ne csak fikázzak: szép- és gyors ez a verzió -
Racecam
nagyúr
válasz
burgatshow #197 üzenetére
Amatőr, 2075 február 28-ra kellett volna igérni.
-
Speed®
titán
Ha már így előtérbe került a topik, két kérdés/kérés tőlem is (sry ha volt már, alig vagyok mostanában
):
-megoldható lenne az, hogy a privátoknál a régi mód is választható legyen?
-akár a régi módiban kilistázott X privát egyszerre törlésére, akár a jelenlegi rendszerben egy adott felhasználóhoz kapcsolódó privátok egyszerre törlésére valami megoldást lehet eszközölni?
-(bónusz) "önprivi" leterhelné a rendszert, vagy mi az oka a megszűntetésének?Lenne még jópár dolog, de elég ennyi bemelegítésnek
Kíváncsian várom a választ, és ezúton is köszönöm a tengernyi fáradozást -
burgatshow
veterán
-
_Atesz
addikt
Ebben az évezredben még lesz város szerinti listázás????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
-
smog86
senior tag
válasz
Winner_hun #192 üzenetére
Nem indul XP SP2 alatt ugyanúgy mint Szabesz-nek.
-
smog86
senior tag
Olyat nem lehetne csinálni hogy ha egyik hirdetésem Up-olom, utána ne kelljen visszamenni az apróba hanem egyből átlehessen menni a másik hirdetésemhez?
Már ígyis elég sokat kell kattingatni egy Up-hoz. -
ALI_G
veterán
ha topicban akarok keresni, akkor mindig ki kell/be kell lépjek a fórum legkülsőjébe, hogy tudjak ott keresni. Nincs rá jelenleg egyszerűbb mód?
-
-
ponti_ak
addikt
Köszi a Ph-csapatnak, hogy a RI/OS R5 még szebb, még jobb, még használhatóbb lett mint az elődje!
..a szöveg-igazítás a kedvenc új kapcsolóm.
Bekezdés:
üdv: ponti_ak
ui2: wow, és még a [Szerkesztve] felirat is eltűnt!. Király.
-
marcias
őstag
Tetszik a megújult oldal, a privát üzenetek rész, a linkelés, aztán olyan apróságok hogy a legördülőkben az egy évnél régebbi lapok szürkék
Meg a beállítások/bejelentkezés is tán előnyére változott. És még gyorsabb is. Remélhetőleg a többi dolog is visszakerül majd idővel! Nekem hiányzott a 4-esből az hogy amikor aprókat nézegettem nem látszódott a hol szóltam hozzá utoljára rész. Gratula, irtó munka lehetett.
-
akaido
addikt
Nagyon tetszik az "Utolsó hozzászólásomhoz" gomb.
-
feka007
veterán
Király lett.
Köszönjük.
-
canniball
nagyúr
válasz
burgatshow #181 üzenetére
-
burgatshow
veterán
Csak kipróbáltam...
-
_Atesz
addikt
-
Antibazsi
aktív tag
aaahh...úgy érzem szivattok!
most index.html v nyito.html lesz a vége?
-
moma
őstag
szerintem inkább a többi lapot kéne a logouthoz igazítani abból a szempontból, hogy látszanak a hsz-ek a cikk alatt és ne kelljen klikkelni még egyet (ráadásúl úgy, hogy még azt se tudom van e ott mit olvasni).
-
Ide is beírom, nagyon tetszik az új motor.
Emlékszem, az R4 bevezetésekor is hasonlóképp' éreztem. (A korábbi váltásokról lemaradtam, "fiatalságom" nyomán..)
Az is jó volt, de ez még jobb.Gratulálok a fejlesztőknek!!!
-
DJ.Gróf
aktív tag
Na már megy a link-elés. Érdekes megoldás.
-
Gyomman
aktív tag
Azt sajnálom nagyon, hogy nem lehet az időrendi sorrendet megváltoztatni (azaz az utolsó hozzászólás az első, az uccsóelőtti a második, stb). Brühühü......
-
Ste
addikt
szokatlan még, de jópofa
-
twollah
nagyúr
De jol meg lett bonyolitva.
Eddig a linkeles egy katt volt most meg eger, iras, katt, iras.Tudom ne lustuljunk de ez nekem egy kicsit sok a tornabol.
-
szasanyi
félisten
Hát, ráfért a sebesség növelése. De tényleg jó lett, bár sok újdonsággal még ismerkedek.
Jobb lesz használni, mint eddig. És eddig is volt számos használó, de lehet ez tovább nő.
Gratula, és köszi! -
M@trixfan
addikt
Safari alól nem megy a smiley beillesztés kattintásra. Ez megjavulhat még, illetve min múlik ez?
-
gLes
őstag
Üdv Panther!
Szeretném a figyelmedbe ajánlani az alábbi cikket, ha még nem ismernéd, nagyon tanulságos
Understanding HTML, XML and XHTML
A lényeg, hogy hiába csinálsz XHTML-t, ha a böngésző HTML4-nek látja, de ezt gondolom már tudtad
-
nemi
tag
Teljesen korrekt az új motor
-
SLYM
veterán
nekem bejön az új motor, bár még kicsit szokni kell. végre eltűnt a logout kiírás az userek rangja alól
-
Pompi
nagyúr
Akinek kérdése van az új rendszerrel kapcsolatba ide írjon:
RIOS R5 - kérdések (mielőtt írsz olvasd el az első hozzászólást!)
Aki valóban bugra gondolt és már átnézte az előbb említett topic első hozzászólását az pedig ide:
Ebbe a topicban nem fogtok választ kapni (egyszerüen nem erről szól), épp elég így is ennyi helyre figyeleni.
-
Piton
tag
Nekem is eleg bosszanto, h a regi jol bevalt konyvjelzok kozul egy sem jo.
Egesz eddig azt hittem, h a prohardver halt ki, aztan most kivetelesen egy olyan gephez kerultem, ahol nem volt a konyvjelzok kozott (eleg ritka a kornyezetemben) es igy be kellett irni. Slass csodat, itt mar megy is... Majd megneztem a tobbin, hat igen, azoknal alapbol az index.html -es van, mert ugye regen ugy indult... Most meg nyito.html... Szeritnem azert ezt jo lenne ha kozpontilag orvosolnak, akar egy egyszeru atiranyitassal... Ez nem bonyolult megoldas, de sok olvasot megkimelhet a kellemetlensegektol... Elore is koszonom a fejlesztoknek.
-
chungee
addikt
Eddig könyvjelző alapján próbáltam belépni PH!-ra és úgy nem engedte. Csak véletlenül a suliba gépelni kellett és csodával határos módon sikerült
Csak egy bökkenő van: eltűnt az apróm
-
Piton
tag
Nekem eddig minden tetszik, cska az nem, h mindenhol at kell irnom a regi jol bevalt http://prohardver.hu/index.html linkemet a http://prohardver.hu/nyito.html -re. Ezt nem lehetne megoldani kozpontilag?
Mondjuk h ujra hasznalhato legyen az index.html is? Legyszi legyszi legyszi.
Meg mondjuk jobban is nez ki az index.html mint a nyito.html
Mellesleg ezt hulyesegnek is tartom.Tudtommal az index.html index.php stb egy "hagyomany", szabaly, iratlan szabaly ki hogy tekinti.
Meg ha mar sokaig igy volt, most miert kell kiszurni a regi olvasokkal?
-
V.Stryker
nagyúr
Egész jó lett. Viszont néhány dolgot nem találok, hiányolok.
Hol lehet városra szűkíteni az apróhirdetéseket?
Miért nem lehet törölni még mindig a priviket? Frankón az is elég lenne ha oldalanként kijelölhetnénk az összeset és egybe törölhetnénk.... -
sh4d0w
félisten
Van lehetőség egy teljes topic elmentésére? Pl. ha el akarom menteni az Ubuntu topicot, arra van egy az egyben lehetőség?
-
spirit007
senior tag
Kizárólag Apró téma :
-Időrendben / csökkenő szelekt = feladás szerint (így egyértelműbb)
-Utolsó UP szerint = össze-vissza hülyeség jön le ...
-Város = ez a pikcsörözés egy LoL ! Eddig is megoldotta a feladó ... egyszerűen beírta a hírdetésbe , hogy hol/hová tudja szállítani .
Most meg az összes bazáros beírhatja a 19 megye székelyet-"Megtekintette" oszlop hiányzik . Ez azért lenne jó ha továbbra is menne , mert be se nézek olyan apróba , aminek 300 megtekintése és 1 hozzászólása van
Egyébként sokkal fürgébb az új motor . Ehhez garatula !
szerk : ja az OFF kód mintha nem működne
-
ZeUS2140
aktív tag
Grat!
-
Devid_81
félisten
A saját apróimat hogy tudom előkaparni??
Vagy csak még korán van? -
Pompi
nagyúr
Neked is és mindenkinek akinek nyűgje, panasza, óhaja, sóhaja van az új motorral kapcsolatban:
nézzetek be ebbe a topicba ennek is az első hozzászólását javaslom elolvasni.
-
_Atesz
addikt
Házigazdik!!!
Szép- és jó is az oldal, de az APRÓHIRDETÉSEKET MIÉRT NEM LEHET VÁROS SZERINT LISTÁZNI???????
Ezzel el van rontva az egész. Légyszi tegyétek vissza ezt az opciót!Köszi
-
Vistaboy
veterán
Nagyon gyors lett az új motor, gratula hozzá!
Még szokni kell az új menüpontok/beállítások elérhetőségét, de idáig bejön az új design.
-
Zewa
senior tag
Nem rossz, nem rossz bár elég szkatlan (pl.: privi)
Lassan csak emg szokjuk és ezt fogjuk isteniteni!
Azért jár a grtGondolom votl vele melo bőven...
-
ALI_G
veterán
nem tudom működik-e, de azért kipróbálom.
-nem működik
régen volt egy olyan feature, hogy ha 2x klikkelt az ember véletlen az OK gombra, akkor 2 hsz-t gyártott a motor azonos post time-mal. Már nem műxik, yeah
egyébként aSzerkesztve
eltűnt alulról, ha szerkesztjük a hsz-t. ezt szerintem nem kellett volna eltűntetni.
-
C4mp3r
addikt
-
Tomics
addikt
A hozzászólásnál a linkelés valahogy nem akar működni, vagy csak én vagyok a béna
-
Lesz majd még link azok avatarja alatt, akiknek van logoutos blogjuk?
-
ALI_G
veterán
a logoutos írásaimnál lehet valahol még látni, hogy hányszor kérték le?
Van egy link a logout írásaim között a főoldalasok alatt. beállítások címszó alassz, de nem csinál semmit, ha ráklikkelek. http://logout.hu/muvelet/beallitasok/modosit.php?url=%2Fblog%2Fali_g%2Fnyito.htm
ebben a sorban:
személyes bejegyzések nem lehet lapozni beállításaim
Gondolom a nem lehet lapozni miatt nem csinál semmit, de ez így fura, hogy klikkelhető ilyenkor is és semmi eredménye. -
L.T.
tag
Lehet megköveztek érte, de nekem a régi jobban tetszett
A LOGOUTos írásoknál most külön meg kell nézni a hozzászólásokat nem látom rögtön a cikk végén.
Hol és tudok keresni felhasználót egy fórumtémában? Eddig beírtam a keresőbe, hogy &fuser=felhasználó és kidobta a felhasználó hozzászólásit. Link beszúrása szokatlan.
Na mind1 majd megszokom mint az index-et mikor megújult. Az se tetszett,de még is olvasom. -
shaipo
csendes tag
Nagyon hiányolom az RSS csatornákat.
Mikor lesz kész, várhatóan? -
Wolverine
félisten
válasz
greatchaos #125 üzenetére
Saját apró: keress rá név alapján és tedd kedvencekbe, más most nincs. (és olvass, vagy egy tucatszor le lett ma írva
)
-
törölt tag
Le a kalappal fiúk, a privát üzenetek kezelése nagyon jól sikerült, picit csiszolni kell még itt-ott, keresés, stb, de ismét egy nagyot léptetek, léptünk előre.
Gratulálok, és Panther, jegyezd fel, vendégem van egy pofa akármire
-
nebali
tag
Én mindenképpen gyorsabbnak érzem az oldal bögészését és az új privát móka is tetszik!
HAJRÁ PH!
-
Tomics
addikt
egy észrevétel: az üzenetek legördülő menüjének a betűtipusa lehetne szebb
-
ALI_G
veterán
amikor ráklikkelek egy hsz sorszámára akkor nem kis ablakban dobja fel mint eddig, hanem simán mint a topicot pl. A régi nekem jobban tetszett.
-
bnss
veterán
Egy valami mégis csak hiányzik, az aprókat nézegetve vettem észre, hogy nincs fórum választó legördülő menü, ha egy apróhirdetést éppen olvasok.
-
greatchaos
addikt
na, jönnek elő a nemtetszéseim
- privát szvsz átláthatatlan... kár volt kategorizálni...
- saját hardver aprót hol tom elérni? -
RexpecT
addikt
Újabb ... és másabb ,de majd ezt is megszokjuk
.
-
Shadows
senior tag
hol vana rios 4-ben a RÉGI Hardver piacos ömlesztés nem mondod hogy kivettétek??
[L:http://prohardver.hu/f.php?mod=35&id=1275][/L] itt volt R.I.P
-
twollah
nagyúr
Hol van a kereses funkcio az adott forumban?
A linkek linkelese vhogy nem jott ossze.
-
Grizzly79
csendes tag
Mintha gyorsabb is lenne az egész! Gratulálok! Szép munka!
-
Apollyon
Korrektor
Hú de király, ez állati jó KÖSZÖNJÜK
Az egyik ami nagyon tetszik hogy végre el lehet (kell) nevezni a linkeket...
Csúcsszuper! -
ALI_G
veterán
amiikor most ráklikkeltem az itt szóltam hozzá gombra, akkor most nem frissítette a topicot. Vagy oda rak, abba a blokkba ahol legutoljára írtam hsz-t?
-
Shad0w
senior tag
Hm. Régi fórumot én úgy használtam, hogy amikor elolvastam x-edik hozzászólást, akkor a fülön átírtam a fórum címét, úgy, hogy ezt beírtam a végére "...&startx" így mindíg csak a friss hsz-eket láttam. Viszont, most ezt nemtudom megtenni. Vagy van erre vmi megoldás amiről nemtudok? Mert mindíg kikeresni minden fórumban, hogy múlt héten meddig is olvastam el az fárasztó...
-
Ősember
őstag
hello
az aláirásba nem lehetne integrálni egy linkelöt?szal hogy müködjen legalább a link parancs. nem kell a kiemelés meg miegymás, mert azzal sokan visszaélnének
-
smog86
senior tag
Kár hogy sok plusz kattintást kell csinálni pl. apróknál és én nem látom úgy mint eddig, hogy melyik városban van az eladó csak ha belépek a hirdetésbe...
szvsz. nekem jobban tetszett a régiszerk:
Az is hiányzik hogy ha belépek aprókba jobb oldalt nincsenek kiírva a saját hirdetéseim. -
Olcsi
senior tag
Miért van az, hogy mindig az én utolsó hozzászólásomhoz ugrik?
Én vagyok hülye? Erre a funkcióra semmiféle beállítási lehetőséget nem találtam...
-
ftc
nagyúr
Húha ezehz hozzá kell szokni...számmra hiányzik a kombinált lehivás a totyikokban
Hm most nézem 1 hirdetésem totál eevszett
-
Panther-D
PH! technikus
válasz
Dr. Romano #102 üzenetére
Nincs kidobva, csak jelenleg épp hiányzik. Majd lesz újra.
-
akaido
addikt
válasz
Dr. Romano #102 üzenetére
Az aprók között a városokra bontás nekem is hiányzik, és a kedvencekben a hirdetések és a totyikok is egyben kezelődnek. A régi jobb volt.
-
Tomics
addikt
Nagyon jó lett az oldal és a fórum új motorja! Még gyorsabb lett és kényelmesebb, mint eddig volt (azzal sem volt semmi probléma) Jó, hogy a dizájnon nem változtattatok, ez így tökéletes.
Csaknem 3 éve ez a kedvenc fórumozós-hw-sw oldalam és ez után sem lesz másképpGratuláció és Tisztelet A Szerkesztő Uraknak/Hölgyeknek!
-
Dr. Romano
veterán
Azért az apróhirdetés rovatban a városokra való lebontán nagyon tud hiányozni...
Szerintem ezt nem kellett volna kidobni azért, hogy a hirdetésbe több várost is be tudjunk írni.... -
akaido
addikt
Tetszik az új cuccos! Legjobban az jön be, hogy ha egy kedvenc témámra klikkelek, akkor a nem kell külön léptetenem az oldalak között az uccsó hsz-ekhez, hanem kapcsiból a totyik végére kerülök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest