Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Lall

veterán

válasz Parallaxis #318 üzenetére

Kedves Toldi Miklós! Látom az értő olvasással gondok akadtak. Épp azt próbáltam felvázolni, hogy senki - rajtad kivül - nem akar 12"-os tableten, notbookon, subnotebookon regényeket olvasni, főleg nem kézben tartva, pláne, ha van benne állítható kitámasztó. Egyik mondatoddal cáfolod a másikat. Tartani akarod úgy, hogy van rajta kitámasztó (agyrém), de ha mégse akarnád tartani, mert nehéz, akkor olvasásra jobb egy 15" 2kilós notebook. Logikus, ész érvek, amiket felsorakoztatsz.

Csak Te, write only user gondolod úgy, hogy nem volt a "logikusan" alátámasztott "szarezmernemjósemmire" hüppögésedre ellenérv. Csak emvy vagy 20 írt, de mint fentebb is írtam az értő olvasás, gondolkozás és ezek velejárói sajnos nehézkesen mennek.

Már csak azt nem értem, hogy ez a semmire sem jó eszköz, miért érdekel annyira, hogy magadat győzködd a topikon belül, hogy semmire sem jó. Netán skizofrénnek tetszik lenni? :U

Új hozzászólás Aktív témák