Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
Na ja, annyira sulykolják itt egyesek a dolgot az emberbe, hogy lassan én kezdem magamat hülyének érezni, hogy Surface 2-t használok, és ráadásul még elégedett is vagyok vele (azt kaptam a pénzemért, amit vártam, és arra használom, amire akartam - ugyanez nem mondhattam el az előd androidos tabletről, amnek a vásárlása mellett egy kicsit elhamarkodottan döntöttem).
Lehet, hogy velem van a probléma ? Hiszen kijött volna a Surface árából egy kiciiócó kínai droidos mini tablet meg egy hulladék 1024*600- felbontású atomos netbook is, amin igaz, még az office is vért izzadna, de hát ez a párosítás biztosan sokkal okosabb, és tudatosabb fogyasztói magatartás lett volna, hiszen az okos megmondóemberek megmondták, a Windows alapvetően egy xar, akármilyen eszközről van szó
... A Microsoft meg vér-ciki és égő
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest