- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
pl. mozgásérzékelők, kényelmes viselet, két magas képfrissítésű magas felbontású kijelző, dioptria állítási lehetőség, lencsék, stb.stb
De persze ezek csak egy háttérképet jelentenek. Nehogy már én magyarázkodjak... Ennyi erőből írhattam volna én is, hogy akkor fejtsd ki te, miért csak egy háttérkép... De persze ez égő lenne számodra, ellenben a másikon rögtön szánom kéred azt, amit magad sem tettél meg, azaz a megalapozott érveléssel alátámasztott vélemény nyilvánítást...
Én innentől kezdve nem folytatom, szerintem, bár csak az OR DK2-t próbáltam, az amit nyújt az egész, simán megér kezdetben annyit, mint amennyiért a PS VR-t osztják majd. Értem én, hogy nem sok mindenki engedheti meg magának, de attól még nagyon jó, kütyünek látszik, és a többihez képest egyenesen BEST BUY is.
-
unrealnoise
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A PlayStation 4 Slim és Pro modelleknek nehéz lesz ellenfelet állítani.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest