- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Analóg fényképezés
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
trufa12
addikt
válasz
unrealnoise #294 üzenetére
akkor nem értem miért nem veszel konzolt ?
eléggé eldöntöttnek tűnik a kérdés...Én is veszek majd ps4prot de gép mellé . Csak egyelőre játékokkal együtt, nincs meg rá a keret. Játékok nélkül meg mit ér a konzol....
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
"Sőt, utóbbiak nagyrésze leragadt valami free to play játék mellett"
Nem tudom mi a bajod ezekkel. A War Thunder vagy a World of Tanks/Warships kifejezetten jók!
Ha komolyan játszol velük azért nem árt időnként befizetni egy kis pénzt, de nem vészes.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nem az erőre mondta nyilván. Mondjuk ha te excelt szerkesztesz majd outlookban emailezel a ps4eden akkor nem szóltam
-
trufa12
addikt
válasz
unrealnoise #291 üzenetére
Gondoltam el terelem a témát.
Egyébként meg azért hülyeség az egész mert évek óta hasonlítás megy ... de felesleges mert közük nincs egymáshoz.
Max most már annyi hogy a konzol is teljesen pc. csak butítva . -
trufa12
addikt
válasz
unrealnoise #287 üzenetére
Amire válaszoltál egy nagy hülyeség, de amit te írsz is az.
A konzol konzol, a pc meg pc . Ennyi.
Pc-hez nem árt érteni egy jó erős alap fokon, és nincs semmi probléma. Max a játékokat írják át rá xarul.
Konzol meg zárt rendszer arra muszáj megírni a játékot hogy minden gond nélkül menjen az más kérdés hogy csak 30 fps-ekre képesek a címek rajtuk.De ha beton stabil akkor az ember el van vele tv-n mert nem olyan zavaró .
Én pc-párti vagyok. Mert sok mindent lehet vele csinálni, meg lehet alakítani az ember kénye kedve szerint.
Konzol meg csak letéve a tv- mellé aztán porosodik meg beteszi az ember a lemezt aztán kikapcsolódik .
(bár most nincs konzolom ) régen gyerekként élveztem haverokkal xbox ps, 360-ps3 ig volt is minden.De maradtam a pc-nél . Mert szabad , jobb , erősebb. Persze alapszinten érteni kell hozzá, meg pénzt kell rá költeni időnként.
Azon tudok kiakadni mikor ismerőseim is mondják hogy de gyors de fasza a géped... -.- hát meg van az oka... nem azért az mert varázsló vagyok, hanem mert egy csomó pénzbe volt, meg szoftveresen is rendbe van , karban van tartva.
Fut az eredeti, fut a virágbolti, szépen gyorsan indul minden, halk , hűvös, széplehet szét kapni , össze rakni szórakozni a kábelmenedzsmentel, az alkatrészek, takarítgatásával, biosba dúrkálgatással, egyszerűen más liga .
-
Polllen
nagyúr
válasz
unrealnoise #287 üzenetére
Amikor másokat hülyézel, te is az vagy. Zsák a foltját!
-
belan
addikt
válasz
unrealnoise #255 üzenetére
másik az hogy pc soha de soha nem voltak olyan jó játékok mint playstation re ,és most mindegy hogy ps1,2,3,vagy 4 ,exkluzív játékok téren mindig is playstation lesz a király vagy egy jó darabig még ,hiába pc így megy úgy egy játék 60 fps vagy 120 fps ,lehet tuningolni a pc ,akár milyen szép lehet egy pc játék de olyan élményt soha nem fog adni mit például egy last of us !
-
Syz
senior tag
válasz
unrealnoise #254 üzenetére
Figyelj mi két nagyon különböző világ vagyunk..én egy PC vérpistike vagyok te meg egy konzolp.nci.Egy téma,avatar vagy háttérkép készítésének technikai részletei eddig sem érdekeltek,meg ezután sem fognak.Viszont mivel mindkét platformmal rendelkezem ezért van összehasonlítási alapom.Elmondom neked hogy az ingyenes PS4-es témák nagyon gagyik és gyenge minőségűek,úgyhogy képes voltam kb. 900 Ft-ért beruházni egy Dead or Alive csajra,hogy mégis nézzen már ki valahogy a "háttér".Azért háttér,mert nem dinamikus,nem mozog,nem villog,nem csillog csak úgy ott van.Ha fel-le mozgatom akkor átvált.Tehát két képet vásároltam 900 Ft-ért.Ezt PC-n 2 mp alatt letöltöm ingyen és használom.Az persze más tészta hogy a PS3 engedte kezelni a témákat és háttereket teljesen custom módon,azt tehettél ki amit akartál.Ez a neksztdzsen nem tudja..tudom,tudom..biztonsági okok meg blablabla.Viszont hogy egy avatar is van amikor 300 Ft körül van a PS4-en ami már tényleg csak egy kis kép,azt nem tudod nekem megmagyarázni semmilyen lencsével meg ilyen-olyan kijelzővel hogy mi kerül azon annyiba..
-
Syz
senior tag
válasz
unrealnoise #251 üzenetére
A téma meg az avatar jobb?A kommented többi része értelmezhetetlen, ha utalsz valamire akkor fejtsd ki rendesen a véleményed.
-
Polllen
nagyúr
válasz
unrealnoise #240 üzenetére
Elég korlátolt gondolkodás. Én pl. nem fogok valószínűleg egyiket sem venni, de ha nincs igényem a ps4 pro nyújtotta lehetőségekre, minek vennék olyat? Érted!?
Amúgy a sony ezzel az árazással szépen mindenkit az új felé terel, miközben a régin növekszik a haszon.
-
belan
addikt
válasz
unrealnoise #235 üzenetére
szerintem egyáltalán nem érdemes ps4 slimet venni ez a slim szerintem jóval csúnyább mit rendes ps4 ,ps4 pro meg egy big mac hasonlít, de pro kb 30 ezer lesz drágább ,és jóval erősebb lesz ,szerintem még hülye is a prot veszi meg ,persze én is
-
Kingcold
aktív tag
válasz
unrealnoise #153 üzenetére
+ az egy éves előnyről se feledkezzünk meg. Kíváncsi leszek a PS4 ás Pro gépek eladására, ezzel szemben a xOne és xS sikerére. Nagy baromság volt az MS tól, elveszíteni majd 12 hónapot. Csak a végén nehogy csak pukkanjon a Scorpio a várva várt robbanás helyett.
Másrészt, miért is vennék xOne, S vagy Scorpiot, ha minden címmel Win10 PC n is nyomulhatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A PlayStation 4 Slim és Pro modelleknek nehéz lesz ellenfelet állítani.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Tesla topik
- Fotók, videók mobillal
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest