- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen videókártyát?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ZIDOO médialejátszók
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
A termékek hűtéséről egy 12 cm-es, hőmérséklet-vezérelt ventilátor gondoskodik, mely a gyártó bevallása szerint hallkan végzi a dolgát.
A "halkan"-t csak egy l-el kell írni
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
tehát akkor az első szériás epsilon/everest egy túlméretezett BS2 volt? én úgy láttam valamit azért változtattak (ahogy néztem a BS dizájnja 600Wig ment... bár ez megmagyarázná miért voltak olyan gyengék). a BS2vel ahogy néztem a teszteket nem voltak problémák. persze, nem ők voltak a legjobbak (seasonic beles corsair 650 akkoriban jött ki és csinált viccet a konkurenciából) és a meleget kifejezetten utálták, de azon kívül egész jól teljesítettek. más kérdés, hogy a corsair650 volt akkoriban 28k, az FSP 500GLN meg 16k, nekem meg annyi plusszt nem ért meg a tudása.
igazából amit én problémásnak olvastam az a 700as és 1010es széria volt. a 900as ahogy néztem átment a teszteken (na nem szépen, de átment specifikáción belül).
Antec azt hittem csak egy részét veszi beszállítóktól. mondjuk a Delta bél az megmagyaráz sokmindent.
04ahgy: és mindezt szeretnéd mondjuk 15k izé 30k alatt, ha már álom?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
04ahgy
nagyúr
Hát, elég lassú a haladás...
300W-os tápot akarok, atomra túlméretezett, 25A-es és 0,1ohm-os RDSon MOSFET-es primerkörrel, teljes híddal, vastag rézzel a trafóban, magas frekvencián és kisveszteségű porvason. Schottky diódákat akarok mindenhova máshova. Mégvastagabb szekunder tekercselést kérek, és szimpla, 12V-osat, az egyszerűség jegyében. 0,005 ohm RDSon MOSFET-eket kérek kettőt párhuzamosan, sorosan és párhuzamosan a kimenő feszültséggel, szinkronegyenirányítóként. Megoldható, tudjuk, láttunk már ilyet. 5V, 3,3V feszeket ebből megcsinálja a külön kapcsoló konverter. 90%-os feletti hatásfokot akarok.
Passzív PFC-t is szeretnék bele, sok rézzel és vassal, hogy a táp a tranzienseknek is ellenálljon, a primer kondi se szenvedjen, és önvédelmi eszközként is tekinthessek a tápomra a súlya miatt...
Álmodom.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Enton
addikt
"... míg a Bronze változatok november vége felé kerülnek az üzletekbe."
Kb ennyire árulják."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
14adam
addikt
Remélem ennek is harisnyázottak leszenek a kábelei,és,hogy kék szinűek lesznek a csatik.Egy 350-esbe tuti befektetek.ideje lecserélni a 300-as pnf -emet
[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Ha neadj isten új táp kelle tuti ilyet vennék!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Dyno
veterán
BS 2 nem igazán volt nyerő, emrt pölö a régebbi everest/epsilon ugyan ugy a gLN alapra épült mint a BS 2 is.Zalmanokkal ugyan ez a helyzet HLN bél ami kicsit jobb hatásfokú mint a GLN.
Az új Everest/Epsilon meg egyenlőre nagyon rendben van 600W alatt flötte vannak velük elég komoly problémák.
Az Antec meg ugye tudod, hogy beszálítótól veszi a beleket?Delta, CWT, FSP, Seasonic.
Amit meg írtál Signature Delta beles. -
oliba
őstag
válasz dangerzone #16 üzenetére
Ja, nekem elturrant kétszer, ez meg nyekereg és hangos...Pár ismerősnek szintén problémás az FSP-je. Én ott tartok, hogy soha többé FSP Óccsó PNF kategóriák még jók, de afölött már kapni jobbat is abban az árban.
[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
én zalmi 360b-vel nyomom. egy bajom van vele, hogy egy nagyon halk sziszegés jön az elektronikából. nem tom mi az oka és hogy normális-e, és csak nyitott gépháznál, tök kussban hallatszik.
egyébként kapni nálunk ennél jobb hatásfokú, kis teljesítményű tápot (~400w)?
A vér nem válik VAZZE!™
-
proci985
MODERÁTOR
az everest annyira nem sikerült jól. a ZEN400 remek volt, a BS1-2 szintén (Zalman 460 valaki?), viszont az Everestnél kissé lemaradt az FSP belsőben. az első szériák ciceregtek (rossz jel), aztán a feszszabályozás se állt mindig a helyzet magaslatán (szabványon belül volt, de egy FSPtől többet várt volna az ember).
szóval remélhetőleg jól sikerült a felújítás, mert egyébként az Antec (Signature series) és a Seasonic (X series) őrült módjára fejleszt, értsd köröket vernek az FSPre hatékonyság és feszültség tekintetében. egyenlőre árban is, de az idővel szokott csökkenni (és a kevésbé jó modelljeik azért annyira nem drágák).
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Chaser
legenda
Sztem árban még a 350-es több lesz a 400-as everestnél, a saga isd milyen mocskos drága tudásához képest. Amúgy jók lennének, de a BS széria sose volt olcsó, mikor az everest modulárisan is olcsóbb...és abból is van 80+ feletti hatásfokú, persze nálunk nem kapni.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
PH-User
addikt
Biztosan jók lesznek ezek is.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
GuMipOkE
senior tag
válasz dangerzone #13 üzenetére
Hát igen...
Az én BS I-esemben is kiégett a kapcsoló ledje, de egyébként kiválóan működik, lassan 5 éve.
-
dangerzone
addikt
Remélem ezeknek a bekapcsológombja már nem csesződik el.
-
orbano
félisten
a bronze minősítés mit is takar pontosan? lehet cserélem a (szintén FSP belsős) kis zalmanomat.
A vér nem válik VAZZE!™
-
rudi
nagyúr
Kóser a cucc, 500 wattig ez a bél rendben van, kicsit feljebb is. Hangban viszont vannak jobbak. Ha választanom kellene, akkor inkább a kis Everestet ajánlanám. Annak is TEAPO kondija van már, és jobb az Adda ventije.
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
04ahgy
nagyúr
Nagyon jó, hogy újított a Bluestorm szérián az FSP. A tápok a klasszikus kinézetnek örvendenek, és tetszetősek, a régi Bluestorm doboz azonban jobban tetszett. A bronze a leggusztustalanabb.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
rudi
nagyúr
Fontos részlet, ami didyman FSP-s kondenzátoros felfedezéséhez kapcsolódik: a héten mértem egy BluePower II Prót, és annak már nem olyan kirohadós CapXon bemeneti kondija van, mint a régebbi modellnek, hanem jó kis TEAPO - szóval lehet örülni
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
D.Orion
veterán
FSP Bluestorm 350W 80Plus Bronze. Ez kell nekem.
-
Móci
addikt
Reméljük jó belsővel jönnek, s bátran lehet majd vásárolni őket értelmes áron.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Ribi
nagyúr
Furcsa, hogy nem írták le külön a 12V ág terhelhetőségét.
-
lsc
nagyúr
Végre nem 500 W fölöttiek, az értékek jók, remélhetőleg ebben a hibában nem érintettek.
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen videókártyát?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest