- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
tehát akkor az első szériás epsilon/everest egy túlméretezett BS2 volt? én úgy láttam valamit azért változtattak (ahogy néztem a BS dizájnja 600Wig ment... bár ez megmagyarázná miért voltak olyan gyengék
). a BS2vel ahogy néztem a teszteket nem voltak problémák. persze, nem ők voltak a legjobbak (seasonic beles corsair 650 akkoriban jött ki és csinált viccet a konkurenciából) és a meleget kifejezetten utálták, de azon kívül egész jól teljesítettek. más kérdés, hogy a corsair650 volt akkoriban 28k, az FSP 500GLN meg 16k, nekem meg annyi plusszt nem ért meg a tudása.
igazából amit én problémásnak olvastam az a 700as és 1010es széria volt. a 900as ahogy néztem átment a teszteken (na nem szépen, de átment specifikáción belül).
Antec azt hittem csak egy részét veszi beszállítóktól. mondjuk a Delta bél az megmagyaráz sokmindent.
04ahgy: és mindezt szeretnéd mondjuk 15k izé 30k alatt, ha már álom?
-
proci985
MODERÁTOR
az everest annyira nem sikerült jól. a ZEN400 remek volt, a BS1-2 szintén (Zalman 460 valaki?), viszont az Everestnél kissé lemaradt az FSP belsőben. az első szériák ciceregtek (rossz jel), aztán a feszszabályozás se állt mindig a helyzet magaslatán (szabványon belül volt, de egy FSPtől többet várt volna az ember).
szóval remélhetőleg jól sikerült a felújítás, mert egyébként az Antec (Signature series) és a Seasonic (X series) őrült módjára fejleszt, értsd köröket vernek az FSPre hatékonyság és feszültség tekintetében. egyenlőre árban is, de az idővel szokott csökkenni (és a kevésbé jó modelljeik azért annyira nem drágák).
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Építő/felújító topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Synology NAS
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest