Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• deefun

csendes tag

A GSC Game World képviselője a következőket nyilatkozta a STALKER Apocalypse készítőiről:

"Nem sokat tudok róluk, de a sztorijuk eléggé vicces. Ezek a srácok szó szerint úgy reklámozzák magukat, hogy a korábbi készítői és fejlesztői a STALKER-nek, de ez nem igaz." - mondta Valentin Eltyshev, PR-manager GSC Game World.

"Amikor dolgoztunk a STALKER 2-n, szintúgy terveztük, hogy kiadunk egy böngésző alapú játékot a sorozat világában, hogy adjunk valamit a fanoknak amíg a játék elkészül. A projekt sose fejeződött be. Voltak hibák. De a srácok akik a West Games-től azon a projekten dolgoztak, ami a játékot Flash alapon reprezentálta volna. Szóval amikor úgy hirdették magukat mint az eredeti játéksorozat készítői, igencsak meglepődtem."

"Biztosan nyernénk ellenük a tárgyaláson, de nem kezdünk ebbe bele. Sok ötletet használnak a STALKER-ből. Nem tudom miért csinálták ezt a projektet. Rég óta nem hallottam róluk semmit."

Forrás: eredeti
    angol

Új hozzászólás Aktív témák