- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
kriszpontaz #1 üzenetére
Horrorok közül, az utóbbi időben, az Alien: Isolation-ben fogott meg így a realizmus (amennyire egy űrállomás valódinak hathat), hogy tényleg úgy érzem mintha ott lennék. Ez is hatásos ilyen szempontból.
-
KaitouP
nagyúr
Én is az ilyen misztikus jellegű horrorokat szeretem (Silent Hill fan vagyok
), nekem ez a RE féle zombis cucc egyszerűen gagyi. (Persze ennek is meg van a rajongotábora.)
Szóval nálam a RE amúgy is felejtős, csak a demót látva hergeltem fel magam azon, hogy mekkora egy P.T. copy az egész.) -
KaitouP
nagyúr
Hja, de ha már a Silent Hills nem készülhet el (aminek a lelövése az utóbbi idők egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb baklövése, rohadjon meg a Konami, megérdemelnék hogy becsődöljenek), akkor legalább ez az Allison Road megjelenhet. Igaz, kicsit copy, és ezt nem is titkolják, de ha tiszteletben tartják azt, amiből merítenek, akkor ez egy jó kis elborult horror játék lehet.
A gameplay (bár tele van ismerős elemekkel ugye...) elég ígéretes.
Az a RE7 teaser túró meg... na az egy pofátlan másolata a P.T. -nek.
-
mrbrodix
csendes tag
-
NandorHUN
addikt
Jelenleg már nem is tudom hánySilent Hill PT utánzat jön... RE7, Allison Road, Layers of Fear.
Konami jobban járt volna, ha tényleg elkészül a PT.
-
kriszpontaz
veterán
Marha jól néz ki ez a játék, mintha 3D lézer szkennelt cucc lenne. Frankók a fények a tükröződések és a kidolgozás.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Silent Hills spirituális utódjának szánt alkotást korábban elkaszálták, de úgy tűnik mégis folytatódik a fejlesztése.
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI
- 3D nyomtatott képek, puzzle, könyvjelzők és bérnyomtatás
- Amazon Kindle 3 keyboard Wifi hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest