- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Dell notebook topic
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
Az AE-5-öt lemérték AudioScienceReview-on. Árához és belső hangkártyához képest jól sikerült példány, még drágább interfacekhez, USB-s DAC-okhoz képest is, 2.0-ra biztosan, front csatornák jobb alkatrészeket kaptak és tisztább a hangzása, mint a többi csatornának, de a dolgát biztos elvégzi ott is. Fejhallgató erősítője is jó, mikrofon bemenete már zajosabb, zene rögzítésre nem igazán alkalmas. Tesztből leszűrve kb.
-
D.Va
senior tag
Nekem egy Focusrite Saffire Pro24 DSP-m van, ez mondjuk szerintem picit jobb (drágább) mint egy Scarlet, és emellett egy SoundBlaster Z van. A Focusrite hallhatóan tisztább hangú, a Creative zajosabb. Ellenben a Creative-ot kellemesebb zenehallgatásra, filmnézésre használni, mert "HI-FI"-sebb, melegebb, kellemesebb hangú, még úgy is hogy én minden fiszfasz crystalizert meg egyéb marhaságot kikapcsolok a Creative-on, hogy minél kevésbé módosítsa ("b@ssza el") az eredeti hangot.
Konyhanyelven mondva, a Focusritenál nincs zaj, a Creative-nál van, a Focusrite nagyon flat, száraz hangú a Creative-hoz képest. De pont ez a jó. Az egyik erre jó, a másik meg teljesen más felhasználásra, ahogy te is írtad. Más célközönség.
Persze a Focusrite sem használhatatlan sem zene élvezésre, sem mozizásra, sem gamingre, én is használom ilyen célokra is mikor olyan kedvem van. Nagyon jó ez a tiszta, flat ("stúdiós") hang is, én szeretem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla