Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#10691584 #179 üzenetére
Szerintem túl érzékeny vagy. Annak a hsz-nek nem az a lényege (és nem is állítja), hogy hülye vagy. Az látszik, hogy hatalmas csalódás volt neked az a film, és ezért most minden kritikát támadásként élsz meg. Mindenesetre töröltem azt a hsz-t is, hogy szent legyen a béke.
-
Ne személyeskedjetek!
-
-
Hát azért ,nekem nagy csalódás volt az Interstellar. Pl. elég sok mindennel tisztában vagyunk, pl. azzal is, hogy mi történik, ha átlépjük azt eseményhorizontot. Na most nagyon nem az történt a filmben, sőt, az már fantasy kategória volt. Minek kell ilyen részeket betenni, amikor a fizikának van magyarázata arra, hogy mi történhet? A másik durva dolog, pedig a kommunikáció volt.
-
Az Interstellar nekem csalódás volt, bár tény, hogy több benne a science, mint a fiction, de azért fiction is akad benne dögivel. Az utóbbiért haragszok, mert sokan, akik nem otthonosak a csillagászatban és/vagy fizikában, a filmben levő fictiont is keverhetik a tudománnyal.
mod: az új Éhezők Viadalának meg még az emlékét is próbálom elfelejteni.
mod2: A Dune filmfeldolgozások szerintem nem voltak rosszak.
-
Frank Herbert. Igen, nekem is az egyik kedvencem, és szerintem jobb író is, mint Asimov. Sokan csak a Dune ciklusát ismerik, pedig vannak annál jobb regényei is (pl. a Dosadi Kísérlet). Na nem mintha a Dune rossz lenne, sőt!
Arthur C. Clark is eszement jó író, tőle a kedvencem a Randevú a Rámával.
Viszont a kedvenc könyvemet egy írópáros szerezte, mégpedig Larry Niven és Jerry Pournelle a Szálka Isten szemébent. Nivennek egyébként észbontó fantáziája van, ami megjelenik a Gyűrűvilág című regényében is. Imádom!
-
válasz
SunMount3r #61 üzenetére
Ne halogasd sokáig, mert bármikor előfordulhat, hogy idegen lények egy másik galaxisból megtámadják a Földet, és téged is megesznek, vagy mittomén. Akkor meg már késő lesz.
-
Ó, ez az egyik kedvenc sci-fi sorozatom. Jó olvasni róla a logouton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest