- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#10691584 #179 üzenetére
Szerintem túl érzékeny vagy. Annak a hsz-nek nem az a lényege (és nem is állítja), hogy hülye vagy. Az látszik, hogy hatalmas csalódás volt neked az a film, és ezért most minden kritikát támadásként élsz meg. Mindenesetre töröltem azt a hsz-t is, hogy szent legyen a béke.
-
Ne személyeskedjetek!
-
-
Hát azért ,nekem nagy csalódás volt az Interstellar. Pl. elég sok mindennel tisztában vagyunk, pl. azzal is, hogy mi történik, ha átlépjük azt eseményhorizontot. Na most nagyon nem az történt a filmben, sőt, az már fantasy kategória volt. Minek kell ilyen részeket betenni, amikor a fizikának van magyarázata arra, hogy mi történhet? A másik durva dolog, pedig a kommunikáció volt.
-
Az Interstellar nekem csalódás volt, bár tény, hogy több benne a science, mint a fiction, de azért fiction is akad benne dögivel. Az utóbbiért haragszok, mert sokan, akik nem otthonosak a csillagászatban és/vagy fizikában, a filmben levő fictiont is keverhetik a tudománnyal.
mod: az új Éhezők Viadalának meg még az emlékét is próbálom elfelejteni.
mod2: A Dune filmfeldolgozások szerintem nem voltak rosszak.
-
Frank Herbert. Igen, nekem is az egyik kedvencem, és szerintem jobb író is, mint Asimov. Sokan csak a Dune ciklusát ismerik, pedig vannak annál jobb regényei is (pl. a Dosadi Kísérlet). Na nem mintha a Dune rossz lenne, sőt!
Arthur C. Clark is eszement jó író, tőle a kedvencem a Randevú a Rámával.
Viszont a kedvenc könyvemet egy írópáros szerezte, mégpedig Larry Niven és Jerry Pournelle a Szálka Isten szemébent. Nivennek egyébként észbontó fantáziája van, ami megjelenik a Gyűrűvilág című regényében is. Imádom!
-
válasz
SunMount3r #61 üzenetére
Ne halogasd sokáig, mert bármikor előfordulhat, hogy idegen lények egy másik galaxisból megtámadják a Földet, és téged is megesznek, vagy mittomén. Akkor meg már késő lesz.
-
Ó, ez az egyik kedvenc sci-fi sorozatom. Jó olvasni róla a logouton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Magisk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest