- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grizzly79
csendes tag
1. Sir! Ha 2004 óta van szerződésed, akkor a 2 éved már lejárt nem? Mondj föl és keress másik szolgáltatót. A csapból is ezek folynak.
2. Nekem is halálos sztoriaim vannak a szépreményű T csoportól. Ha a megszokott folyamatoktól picit is el kell térniük, azon nyomban leáll a tudomány.
Hozzáteszem én időközben váltottam Chello-ra, de ott a T csoporténál is komolyabb problémák voltak, ráadásul a net is akadozott. Jelenleg ismét T-Online előfizető vagyok, igaz korábbi ''hibáimból'' tanulva nem várok tőéük sokat. Ezt meglepő módon hozzák is. Tehát az áthelyezésnél komolyabb műszaki kérésekkel nem zavarom őket. Elviselem, hogy az online rendszerük az én esetemben a mai napig bugzik (nem tudok email címeket online regisztrálni). Szeretnék bejelentkezési nevet módosítani, de inkább nem erőltetem, mivel ha egy ilyen bejelentkezési név módosítás az áthelyezéssel esik egybe, akkor abba tuti biztosan belebukik a rendszerük...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Medence topik
- Reklámblokkolók topikja
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest