Új hozzászólás Aktív témák
-
elmoraan (r)
aktív tag
Én is kutyapárti vagyok, és régen volt is kutya (amíg nagyapám élt), nagyanyám viszont nem a kifejezett kutyás természet... A környéken meg volt olyan eset, hogy két komondor se tudta megvédeni a portát... (a háziak nem voltak otthon) Meg mint írtam, az ominózus ablak olyan helyen van, hogy az udvarban tartózkodó kutya nem tehet semmit, lévén a szomszéd telekre néz... Azt meg el lehet képzelni, hogy mi lenne belőle a kutya gazdájára nézve, ha a saját területen kívül találná megharapni a kutya a ''véletlenül'' arra tévedő bűnöző urat/urakat...
Sajnos az a helyzet, hogy a kutya ma már csak akkor ér valamit, ha a gazda otthon van, és az ugatást hallva kaszával/kapával/railgunnal felszerelkezve megy ki...
Írtam már erről a Kisebbség topikban néhány hete: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest