- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Egérpad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nos tetszik a kezdeményezés hogy DotA-ról írsz, de tényleg kicsit igényesebb leírás lenne jó, és kép pedig egy darab nincs. Ez egyáltalán nem hozza meg a kedvet senki számára így a játékhoz.
Lehetett volna írni a Magyar DotA portálról, amelyet WishCow üzemeltet már jó ideje, és igen sok leírás, és tudást halmozódott fel már eddig is rajta, eléggé igényes formában, és a fórum sem utolsó - ergó elég jó kiindulási alap: [link] . De még a hivatalos oldalra sem tettél linket, pedig az ottani fórum gyakorlatilag már szétpukkad a tartalomtól(igaz angol tudást igényel) [link] Nálunk amúgy a Kani-n van igen jelentős DotA közösség [link], illetve a hivatalos Battle.net szervereken is nagyon sokan játszanak már ezzel.
Kezdőknek érdemes kipróbálniuk az AI mappot, amelyben gépek ellen is lehet játszani. [link] Kiindulási alapnak szerintem tökéletes, és lehet ismerkedni a hősökkel, item-ekkel. Bevallom már jó ideje nem figyeltem hogy az AI map hogyan áll, de állítólag erőteljesen fejlesztgetik (ha jól tudom hamarosan beleolvasszák az alap map-ba is).. Jómagam most játszok a dologgal 1,5 éve, és még mindig csak azt mondanám hogy közepes szinten ismerem a játékot.Igaz nem is vagyok fanatikus, inkább csak szórakoznásnak játszok vele, arra pedig tökéletesen jó, hiszen tervezhetően 1,5-2 óra általában egy menet. Rengeteg féle helyzetet adóthat, és amúgy is játékban van mostmár rendesen választható hős, illetve az item-ek száma is jelentős. (és persze folyamatosan bővítik, általában havonta van új verzió) De ezért is érdekes ez a játék. Számomra kezdetben elég elrettentő volt hogy gyakorlatilag csak ''pro'' game-ket kreálnak, és aki most indul azt totál lenézik ha ügyetlenkedik, de szerencsére egy jó barátom segítgetett beleszokni. Mostmár az AI map szerintem nagy segítség hogy van, illetve továbbra is érdemes keresni noob game-ket, amíg csak kóstolgatjuk a játékot.
Gondolkodtam rajta hogy majd egyszer írok én is erről ide, csak a vizsgák miatt még a saját programozós sorozatomra sincs időm éppen, nameg elrettent az hogy azért még mindig nem ismerem a játékot teljesen..Érdemes még a WikiPedia-n rákeresni amúgy a DotA szóra, a map története igen szépen le van írva (megintcsak angolul).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Videós, mozgóképes topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows Insider Program
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Részletfizetés. Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Sound Blaster GC7
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest