- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
Mikor gimi-s voltam vettem 1 gigas shuffle-t. Akkor mondta az 1ik osztálytársam h miylen hülye vok ennyi pénzért olyat venni aminek nincs kijelzője, Én akkor már tudtam h jó döntés volt mert a minőséget megkell fizetni. Neki a 3 év alatt 4 mp3 lejátsja volt. a noname-ek közül. jött villogni mkor az 1. megvette. volt rajta szines kijelző képeket mutatott stb. Mondta h csak 20.000 ft volt. A dizájn-t nem is említem mert..
3 hónap múlva betojt neki..vitte szervízbe kicserélték neki de hát..megint betojt..levásárolta..szintén mp3 lejátszót vett. az is csilli villi ilyet olyat lejátszik..de az is beszart és mindig szofveres probléma volt. vigyázott rá..(bár nem tom minek) NNa mind1 én 1x adtam ki 1 mp3 lejászóért 36.000 de az múködött. 3 éven keresztül. azóta 1 gigas 1 generációs nano-t nyúzok. semmi baja csak behorpasztottam a hátulját...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fotók, videók mobillal
- VGA kibeszélő offtopik
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest