Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
a géped a te utasításodra kérvényez a routertől belépést, ami a tulaj utasítására megadja azt. a gép és a router nem jogképes, nem is mondtam, hiszen közvetítő közeg, ezért pusztán a te számodra egyszerűen: te kérvényezel a hálózat tulajától belépést a géped segítségével, amit ő a routere segítségével megad. érted?
Ezt akkor értelmezhetem úgy, hogy rájöttél, mekkora hülyeség volt technikai szintre vonulni a dologgal?
Szerintem manapság, amikor tömegével vannak szándékoltan nyílt hálózatok, és egyre több, akkor aggálymentesen megállapítható, hogy a nyílt hálózat tulaja be akart engem engedni.
SZerintem meg a legtöbb nyílt hálózat tulaja nem akar beengedni, csak nem ért annyit a dologhoz, hogy ki tudjon zárni. Csupán a hálózat nyíltsága semmiképpen sem értelmezhető ráutaló magatartásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest