- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz
kchris78 #879 üzenetére
240 vs 290 Hz, nem tudom mennyivel kímélőbb, 500Hz körül szokták emlegetni a határt, ráadásul én a notebookcheck oldalon ezt olvastam és most nincs időm vadászni máshol:
"As expected, the iPhone 11 Pro uses pulse width modulation (PWM) to control display brightness. The panel in our review unit flickers at between 60 and 290.7 Hz, which is rather unusual. By contrast, most OLED panels flicker at one frequency" -
Csigavair
tag
válasz
kchris78 #778 üzenetére
Pedig korábbi fekete hátteres teszteknél azt hiszem a max 3% volt, amivel többet hozott. De kell a dárkmód, mert az a fenszi!
Mindennapi használatról beszélek nem egy full fekete vs full fehér képről... Ott a szuperhightech amoled erre minden barom egy fekete képet akar nézegetni.... ki érti ezt...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest